Мінфін - Курси валют України

npopok 23 грудня 2024, 15:27
Оформив розстрочку на 7 місяців на розетці.
Суму зменшили і переслали ще одну смс, яку також потрібно було підтвердити.
Осклільки я не помітив смс (у мене були проблеми зі звʼязком і при оформленні мені приходило декілька смс для підтверження) або подумав, що смс неактуальна, оскільки розстрочка вже оформлена, то без другого підтверження замість розстрочки отримав великий кредит, який би я ніколи не взяв.
Тобто щоб взяти розстрочку потрібно щось підтверджувати. А щоб повісити на себе кредит, то навіть не будеш в курсі.
Помітив тільки коли зняли в цьому місяці відсотки.
Якби я знав, що оформлюю покупку під відсотки, я приймав би інші рішення.
Крім розводом таке важко якось інакше назвати. Кажуть, що ніяк допомогти не можуть. Я просто в шоці. Як наперсточники.
Сенс Банк
23 грудня 2024, 15:51
Нам дуже прикро, що у вас склались такі враження від користування нашими продуктами 😢
Поясню детальніше чому так сталось, отже, якщо сума розстрочки змінюється (зазвичай це відбувається через те, що є власні кошти на рахунку в момент покупки), то клієнту надходить нове повідомлення для її оформлення із актуальною сумою, на яку можна буде оформити розстрочку (без урахування власних коштів). На жаль, саме така ситуація виникла у вашому випадку.

Банк жодним чином не має на меті вводити в оману вас як клієнта, а навпаки додатково інформує про те, що сума розстрочки змінилась і оформити її можна на таку суму. Зауважу, що розстрочку доступно оформити лише на кредитні кошти, на власні вона не розповсюджується. Через те, що сума покупки не була переведена у розстрочку за карткою, ця операція вважається як звичайна покупка, а не розстрочка, через що вона увійшла до загальної суми заборгованості. З цієї причини і відбувається нарахування відсотків, яке ви можете бачити у застосунку.
З повагою, Андрій

23 грудня 2024, 16:05
СМС про зміну суми (та ще й на меншу, на секундочку) банально загубилась серед інших СМС.
А що саме змінилось від того, що у мене було власних 50 гривен на карці? Як саме це впливає на суму покупки на розетці? Чому знову треба слати СМС і ставити клієнта в такі умови, що він може отримати великий кредит без своєї згоди?
І ніхто нічим не може допомогти, бо «система». Це просто смішно, розвод на 100%.
23 грудня 2024, 16:46
Просто красені.
Отримали згоду на БІЛЬШУ розстрочку, не отримали згоду на меншу, тому тупо зняли гроші в кредит. Логіка.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Замість розстрочки під 0% повісили великий кредит. Тепер повинен платити відсотки.