Банк порушує свої обовьязкі і обіцянкі

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Тетяна Кокіна
Оформлювала процедуру Прощення боргу. Всі умови виконала, сплатила всю суму навіть раніше.Банк дав письмову відповідь що призупинив свої вповноваження у звьязку з переходом на новий рівень до литопада, грудня місяця.Борг продовжує рости, хочя я сплатила всю суму згідно з договором якім укала з банком.Приходить повідомлення про те що борг стає все більше і більше. А сьогодні я дізналась що банк знову призупинив свою діяльність аж до лютого, березня місяця. Це що за неповага до клієнів.Борг виросте ще більше?І чому нараховується борг, якщо я до призупинення не маю ніякого відношення.Я виконала умови договору вчасно.Ще у липні місяці.Чому банк не дає мені довідку про закриття кредиту, а продовжує нараховувати борг.
Сенс Банк
Очікуємо, що розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у лютому-березні 2025 року.Розуміємо, наскільки це важливо для вас, і щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту. Причина у тому, що адаптація та впровадження нових внутрішніх процесів виявилися більш тривалими, ніж очікувалося. Банк активно працює над вирішенням цього питання та повідомить вас про будь-які оновлення.

З повагою, Андрій

natashaGra
natashaGra
13 грудня 2024, 12:20
Пишите в НБУ, а то эти банкиры насчитают ещё больший долг. С ответом НБУ уже можно и в суд на банк подать
Aldruino
Aldruino
13 грудня 2024, 15:12
Договір потрібно читати, там мають бути описані права сторін.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Банк порушує свої обовьязкі і обіцянкі