Мінфін - Курси валют України

Дуже тяжка система нарахування бонусів

MariiaTAS 13 листопада 2024, 21:34
Добрий день!
Чому бонуси не списуються автоматично на рахунок клієнта, а клієнт мудрує, як їх завести на свій рахунок.
Тільки один раз вдалося списати бонуси з кешбека протягом декілька місяців.
З оплат АТБ взагалі нічого не списується. Хоча це постійні покупки.
Сенс Банк
Sense Bank 14 листопада 2024, 12:13
В нас система виводу кешбеку відрізнається від інших банків. Вона побудована так, що клієнт може вивести кешбек тільки за певну покупку, яку проводив раніше, якщо активно користуватися картками Sense Bank, які входять до Cash`U Club, то проблем з виведенням кешбеку не буде, тому що у вас буде достатньо бонусів Cash`U Club і покупок для його виводу. Це дає змогу клієнту вивести кешбеку саме за потрібну покупку.
Додатково додам умови виводу кешбеку
▪ мінімальна сума покупки для повернення — для статусу «Новачок» 2 грн (сума бонусів 2,49), а для інших статусів 50 грн (сума бонусів 62,11).;
Додатково додам статтю за яку операцію можна вивести бонуси: кешбек https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360013869859
*Ваш вартовий підтримки, Денис

Sense Bank
Sense Bank
13 листопада 2024, 22:05
В нас система виводу кешбеку відрізнається від інших банків. Вона побудована так, що клієнт може вивести кешбек тільки за певну покупку, якщо активно користуватися картками Sense Bank, які входять до Cash`U Club, то проблем з виведенням кешбеку не буде, тому що у вас буде достатньо бонусів Cash`U Club і покупок для його виводу. Це дає змогу клієнту вивести кешбеку саме за потрібну покупку.
Додатково додам умови виводу кешбеку
▪ мінімальна сума покупки для повернення — для статусу «Новачок» 2 грн (сума бонусів 2,49), а для інших статусів 50 грн (сума бонусів 62,11).;
Додатково додам статтю за яку операцію можна вивести бонуси: кешбек https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360013869859
*Ваш вартовий підтримки, Денис
natashaGra
natashaGra
16 листопада 2024, 19:57
Одна из самых неудобных систем кешбека в стране , а может и в мире

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Дуже тяжка система нарахування бонусів