Мінфін - Курси валют України

Як закрити кредит

qwerty03 12 листопада 2024, 11:50
Випадково взнала, що у сина є кредит (прийшов лист на мою адресу).Хочу його сплатити і закрити. Ледве дозвонилася на гарячу лінію, де мені дуже жорстко відповіли, що нехай він сам взнає суму до закриття. І більше не хотіли слухати мене. Зараз я не маю з ним звязку. Я хочу ЗАКРИТИ кредит!!! Як це зробити практично?
Сенс Банк
12 листопада 2024, 12:45
Добрий день 👋

Щоб повністю закрити кредит, потрібно внести суму залишку, що є на сьогоднішній день. Після надходження коштів, договір буде автоматично закрито у найближчу дату платежу за графіком, після чого в смс надійде підвердження від банку про його закриття.

Ви можете звернутись до найближчого відділення банку, щоб дізнатись суму та дату платежу, а також суму для повного закриття. Для цього у вас при собі має бути ідентифікаційний документ (оригінал паспорту) або його наявність в застосунку ДІЯ), а також потрібно буде вказати ПІБ та дату народження позичальника і один з документів:

*кредитний договір клієнта;
*квитанція про оплату;
*пам'ятка з реквізитами для погашення

Знайти найближче відділення ви можете за посиланням https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/9159664480658 у нашій Базі Знань для клієнтів

З повагою, Андрій

Коментарі