Мінфін - Курси валют України

Блокировка счета, без предупреждения.

Sovest8 3 листопада 2024, 11:49
Не могу воспользоваться своими средствами. Причину не объясняют.
Сенс Банк
3 листопада 2024, 14:11
Жодне блокування рахунків не виконується просто за забаганкою банку, адже завжди є підстави для обмеження, які узгоджені з законодавством та ДКБО банку, а щодо повідомлення причини блокування, то банк не зобов'язаний її розкривати.

Зі свого боку банк має право відмовити в подальшому обслуговуванні та розірвати ділові відносини з клієнтом відповідно до пункту 4.3 ДКБО банку та Закону України «Про банки й банківську діяльність», а також Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення».
Банк має право заблокувати картку та відмовити клієнту в продовженні ділових відносин.
Основними причинами такого кроку є:
— отримання інформації від МПС про незаконне використання картки
— порушення власником картки умов договору
— встановлення факту здійснення протиправної діяльності на підставі офіційних документів, повідомлень правоохоронних органів та інших організацій
— за наявності обґрунтованих підозр на підставі висновків служб банку про факт здійснення протиправної діяльності
Детальніше із цими причинами можна ознайомитись у статті за посиланням 👉https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/10173179569554

У вашому випадку банк діє згідно зі ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», рішення про припинення обслуговування клієнта приймає Управління фінансового моніторингу банку з метою виконання вимог ст. 15 вищезазначеного Закону України, повідомляти конкретну причину (яка операція чи переказ стали вирішальними в цьому рішенні) банк не зобов'язаний.

Для закриття рахунків та переказу коштів на інший банк вам потрібно звернутись до чат-підтримки у застосунку Sense SuperApp або на нашому сайті.

Сподіваюсь, що вдалось роз'яснити ситуацію, й відповісти на ваші питання 😊

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Sense Bank
Sense Bank
3 листопада 2024, 11:53
Завжди готові допомогти розібратись у будь-якій ситуації! Зараз відпишусь вам у приватні повідомлення, аби уточнити ваші дані 😊

З повагою, Володимир 💎
3 листопада 2024, 12:20
Хочешь я объясню? Крипта либо другой «доход» который не можешь доказать документально
Sovest8
Sovest8
3 листопада 2024, 13:22
Не крипта. Ничего не спрашивают. Варианты еще есть? )
natashaGra
natashaGra
10 листопада 2024, 18:32
Нормативы НБУ надо банку выполнять, вот и отказывают. Только банк может доиграться и остаться без клиентов совсем
11 листопада 2024, 12:39
NatashaGra

шось ніколи немає новин від депутатів про подібні випадки, і при переказах мільйонних по тендарах за овочерізки, дубові двері і барабани в бомбосховища, банк чомусь не сприймає це як відмивання і легалізація коштів, а людей за тисячу гривень ганяти будуть))))
11 листопада 2024, 12:38
*** , ця «протидія легалізації» тепер усюди, наче мем якийсь, наче ти на свою тисячу гривень збирався збагачувати уран для створення ядерної зброї, щоб потім в результаті терористичного акту шантажувати увесь Китай віддати тобі все їх золото з золотовалютних резервів, а все через твою НЕЗАКОННУ ТИСЯЧУ ГРИВЕНЬ, ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКОЇ ТИ ЗБИРАВСЯ СПОНСУВАТИ ТЕРОРИСТИЧНІ АКТИ ПО ВСЬОМУ СВІТУ! Але доб0ре, що банк розсекретив тебе!))))
11 листопада 2024, 15:50
Стоимость патронов 7.62 — 70 грн за 20 штук. Пойти с винтовки завалить 20 человек — терроризм

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Блокировка счета, без предупреждения.