Прекрасное обслуживание в чате
- Fantomas2020
- 31 жовтня 2024, 11:48
К PayPal лучше привязывать карту в долларах США, а не в ЕВРО. С карты в ЕВРО будет сниматься дополнительная комиссия. Что касается банка, то для этих целей лучше всего подходит monobank.
- bombushkar
- 31 жовтня 2024, 13:44
С моно все ок, но в данном случае нужен сенс, если счет пайпал в евро, карта в евро и она выбрана в пвйпал как евровая получаеться минимальная комиссия)
- Ответ банка
Ваша відьмочка-помічниця,Оля🧙♀️🔮
Біжу до вас в особисті, впевнена, що зможемо вирішити дане питання💙
Ваша відьмочка-помічниця,Оля🧙♀️🔮
Курс валют в Сенс Банк
Вже відповіли вам у приватні повідомлення, й розписали по цій ситуації детально чому так виникло, але ще продублюємо тут 😊
Отже, у вашому випадку ви проводили операцію у валюті долар, але гривневою карткою, і операція пройшла за МСС 8999.
Такий тип операцій належить до таких, які не передбачають оплати реальних товарів чи послуг, а є виведенням коштів із рахунку, наприклад, купівля криптовалют, поповнення електронних гаманців, купівля подарункових сертифікатів, перекази на користь букмекерських компаній, оплата дорожніх чеків, перекази з картки на картку (Р2Р) — такі операції ще називають «квазі кеш».
Тому ми рекомендуємо проводити їх саме з валютних карток, оскільки з карток у гривні вони будуть неуспішними.
А от щодо другої картки, то помилка була з іншої причини 😔
Ви оформили рахунок в день проведення операції, в той час, коли картка була заблокована, оскільки очікувалось підтвердження про взяття рахунку на облік з Державної Податкової Служби. Через блокування картки операція і була неуспішною.
При відкритті клієнтом будь-якого карткового рахунку, автоматично інформація передається до Державної податкової інспекції (ДПС) згідно зі статтею 69 Податкового кодексу України (від 01.09.2011 року).
Строк взяття на облік становить 1 робочий день.
Враховуючи помилки у консультаціях моїх колег, розуміємо, що нам є над чим працювати, візьмемо це до уваги, аби таких ситуацій не виникало в майбутньому 😊
Щиро перепрошуємо за цю ситуацію 💙
Ваша помічниця, Оля🧚♀️