Мошенники

Проблема вирішена
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Незалежності, 17
Банкинг списал деньги дважды за один перевод, при этом в истории платежей было написано что платеж неудачный.
Сенс Банк
Щиро вдячні, що поділились необхідною інформацією та надали зворотний зв'язок по цій ситуації, це значно спростило для нас розв'язання проблеми 💙

Щодо цього подвійного списання, то на момент проведення переказу виникла технічна несправність, через що система показала, що переказ не був успішним, після чого відбулось відновлення систем і кошти були надіслані отримувачу, в цей момент ви здійснили переказ повторно, в результаті — кошти двічі були відправлені за вказаними вами реквізитами картки.

І хоча ситуація не є простою, але ми доклали максимальних зусиль, аби домогтись позитивного результату й повернути повторно надіслані кошти.

Завдяки вашій допомозі, а також професіоналізму наших співробітників чату підтримки вдалось отримати позитивне рішення — кошти були повернуті на вашу картку 🤗

Перепрошуємо за ці незручності та витрачений час, сподіваємось, що наша подальша співпраця буде розвиватись та міцнішати 🙌🏻

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Sense Bank
Sense Bank
22 вересня 2024, 8:43
Ситуація не з приємних, але вже поспішаю до вас у приватні повідомлення, аби в усьому розібратись 😊
Ваш друг, Володимир 💎
22 вересня 2024, 15:39