Шахрайський банк
Курс валют в Сенс Банк
Потім наступає розрахунковий день і банк списує ще 136, а потім зверху накидає 100 грн за використання кредитного ліміту, бо через цей платіж баланс пішов нижче в мінус!
Оператор інший зараз відповів:
З картки ред будь які перекази в межах банку супроводжуються комісією по тарифу картки 4% від суми мінімум 20 грн за переказ
А оскільки переказ за кредитні кошти і він не потрапляє в пільговий період, то на використану суму до моменту її погашення — рахувалися %% за користування, а сьогодні в розрахункову дату були списані
Але якщо чесно, це повний грабіж зі схованими комісіями, не треба посилатися на договір, який ніхто не читає. В додатку не було сказано, що за цю суму я буду ще додатково платити комісію і перший оператор не попередив навіть.
Можемо додатково підтвердити, що агенти чат-підтримки надали в обох випадках цілком коректну інформацію, яка відповідає дійсності.
Окремо нагадаємо, що згідно з тарифами кредитної картки RED комісія за перекази (як кредитних коштів, так і власних) становить 4% мін. 20 грн (оскільки це комісія за тарифами картки, то списання відбувається не в момент проведення операції, а по факту проходження переказу по рахунку, зазвичай це займає 1-3 дні, яку ви бачите в історії операцій).
Переказ коштів з картки це готівкова операція, на такий вид операцій не розповсюджується пільговий період, а отже на заборгованість одразу нараховується стандартна відсоткова ставка 45% річних, ці %% списуються у розрахункову дату.
А також зауважимо, що відповідно до тарифів картки існує комісія за розрахунково-касове обслуговування (РКО), вона становить 100 грн — списується при наявності заборгованості станом на розрахункову дату більше, ніж 20 грн.
Якщо розглянути вашу ситуацію, то внаслідок нарахування відсотків за готівкові операції, які були списані в розрахункову дату, виникла заборгованість більше, ніж 20 грн — після чого і була додатково списана комісія РКО у розмірі 100 грн (перевірка здійснюється системою після списання всіх комісій та відсотків).
Перевірити тарифи картки можна в нашому застосунку Sense SuperApp, ділюсь інструкцією як це можна зробити:
Наша головна мета — надавати найкращі послуги та сервіс найвищого рівня для наших клієнтів, й ми цінуємо кожного, а отже ставимось до вашої ситуації з максимальним розумінням та турботою 🤗
Ми завжди намагаємось йти назустріч нашим клієнтам, і цей випадок не є виключенням, тому в шляхом індивідуального підходу вдалось компенсувати списану комісію РКО та повернути її на ваш рахунок 😊
Впевнені, що ця ситуація не завадить нашій співпраці, й ми надалі будемо розвивати її та зміцнювати, а ви отримуватимете позитивні враження від користування нашими послугами 💙
Ваш друг та помічник, Володимир 💎