Мінфін - Курси валют України

Жахливий банк, спілкування та вирішення питань неиожливе

LizaPiter 13 вересня 2024, 15:14
Брала в кредит через цей банк ноутбук. Потім почалась війна, виникла заборгованість по виплаті кредиту. Мені почали телефонувати колектори. Коли зявилась змога повернути коедитні кошти, я намагалась звязатися з банком. Мені відповіли, що я маю їхати в офіс колекторської служби. Я взагалі знаходжуся в іншій країні. Телефонувала в банк з приводу рестуктуризації, на гарячій лінії сказали що не займаються цим. Потім наледве вибила з них адресу кредитного відділу. Написала туди офіційне звернення з проханням реструктуризації. Вони відповіли що взяли його до розгляду. Через три місяці відповіді немає. Я написала знову, відповідають, що я маю авторизуватися через відеочат. Коли телефонуєш в відеочат, там кажуть що питаннями як в мене не займаються. Не розумію як я маю сплачувати кошти. Просто жахлива комунікація з клієнтами
Сенс Банк
26 вересня 2024, 16:05
Нам дуже прикро, що у вас склались такі враження про нас 🥲 Зі свого боку ми дуже хочемо розібратись в ситуації та зробити все можливе, щоб знайти варіант вирішення. Додатково писали вам в особисті повідомлення для уточнення деталей, але, на жаль, не отримали від вас відповіді. Тому, якщо ваше питання досі актуальне, будь ласка, напишіть нам на help@sensebank.com.ua або в особисті.
Чекаємо на вашу відповідь 😊

З повагою, Андрій💙

Sense Bank
Sense Bank
13 вересня 2024, 15:45
Вже пишемо вам в особисті для уточнення даних, щоб розібратись в ситуації

*Андрій

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Жахливий банк, спілкування та вирішення питань неиожливе