Не советую

Город Харьков отделение на полтавском шляхе пришел оформить обычную дебетовую карту по не понятным причинам девушка за столом грубо начала со мной говорить, а когда я начал вытягивать из нее информацию вопросами она с раздражением не хватало слов «ты что тупой «я ей говорю я задаю вопросы потому что во всех банках все по разному, в итоге такой херни мне на оформляла лимит короче полный не профисианализм ещё и грубо ей на базаре картошку продавать, а не в банке с клиентами, жаль что потратил время
Сенс Банк
Перш за все дякуємо вам за зворотній зв'язок щодо роботи нашого відділення.
Ми дуже засмучені, що цей візит залишив після себе такі враження🥲 Зі свого боку ми зв'язались з відділенням для уточнення деталей та проведення роз'яснювальної роботи. Хочемо вас запевнити, що висновки були зроблені і ми сподіваємось, що подібних ситуацій більше не буде виникати.
Щодо відкриття картки, то ви у будь-який момент можете зробити це за допомогою нашого SenseSuperApp. Залишаємо вам покрокову інструкцію, як це можна зробити https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/360016970939. А у разі виникнення додаткових питань стосовно тарифів чи особливостей картки, ви завжди можете звернутись до підтримки банку у застосунку.
Ще раз приносимо вибачення за цю ситуацію та сподіваємось, що подальша співпраця залишить після себе лише позитивні враження 😊

З повагою, Андрій 💙

Sense Bank
Sense Bank
13 вересня 2024, 8:28
На дуже прикро, що у вас залишились такі враження після відвідування нашого відділення. Вже стукаємо вам в особисті для уточнення деталей

*Андрій

Курс валют в Сенс Банк