Некоректне використання персональних даних клієнтів

У моб. застосунку залишив заявку на відкриття рахунку в банку. Заповнив анкенті дані і т.д. Під час розгляду заявки співробітники банку не змогли зв’язатись зі мною за вказаним номером телефону і… зателефонували моєму родичу (!) з проханням надати певні дані щодо мене. Хоча номер телефону пов’язаної особи я не залишав. Не зрозуміло, яким чином банк встановив номер родичів і яким чином використовувались мої персональні дані при цьому.
P. S. Заявку відкликав. Бо хтозна, можливо інформація про рахунки і операції так само використовується як завгодно.
Сенс Банк
Доброго дня! Дякую, що поділилися вашим відгуком. Але хочу зазначити, що, на жаль, не отримав ваших даних, щоб міг більш детально ознайомитися з ситуацією, яка у вас виникла та допомогти вам.
Без будь-яких ідентифікаторів ми можемо детально подивитись заявку відкриття рахунку. Навіть тут, на жаль, не знаю який саме ви відкрили рахунок?

Якщо мова все ж йдеться про заявку на кредитну карту через застосунок, то заповнюючи заявку на отримання кредитної карти, ви надаєте згоду на обробку персональних даних та оформлення онлайн-заявки
«Умови обробки АТ «Сенс Банк» персональних даних та оформлення онлайн-заявки»: https://sensebank.ua/usloviya-oformleniya-onlajn-zayavki

Згідно з цим, фізична особа підтверджує, що приймає ці умови обробки Персональних даних та оформлення заявки та підтверджує, що надана щодо неї та про неї інформація є повною і правдивою, та погоджується з тим, що Банк має право перевіряти інформацію, надану нею, та проводити такі перевірки, які Банк вважає за необхідні.
Особа, що погодилась з Умовами, добровільно надає свою згоду Банку на обробку наданих Персональних даних, що охоплює вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширеннями (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням Персональних даних фізичної особи, що передала Банку таку інформацію з метою встановлення з Банком ділових відносин, надання Банком банківських та інших фінансових послуг.

Саме тому при прийнятті рішення по запиту Банком можуть бути здійснені дзвінки на альтернативні номери (в т.ч. родичам), які є в внутрішніх базах та зовнішніх джерелах.

Якщо ви надасте у приватних повідомленнях ваші дані, я зможу більш детально відповісти на ваші запитання :)

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Sense Bank
Sense Bank
4 вересня 2024, 17:42
Вітаю! Щоб трошки більше розібратися у цій ситуації та вирішити її, мені потрібно уточнити ваші дані.
Вже поспішаю до вас у приватні повідомлення. Тому очікуйте, будь ласка, на моє повідомлення.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Некоректне використання персональних даних клієнтів