Мінфін - Курси валют України

Неудовлетворительное сотрудничество с банком.

G1de0n 18 серпня 2024, 14:50
Являюсь клиентом банка 11лет. Никогда не пользовался продуктами, кроме кредитной карты по мелким тратам. Неоднократно получал и получаю «выгодные» предложения по кредитам и деньгам. Всегда был аккуратным клиентом. Два раза за 11 лет мне понадобились деньги. И оба раза банк меня подвёл. Первый раз 5 лет назад банк отказал в поднятии лимита, сумма была не большая, но нужна было «здесь и сейчас». Второй раз недавно, решил сделать себе подарок, так банк в приложении удалил все бонусные и кредитные предложения. Великолепно! Это конечно вопросы не жизненно важные, но видимо придётся выбрать другой банк.
Сенс Банк
28 серпня 2024, 19:46
Sense Bank наразі надає багато цікавих пропозицій кредитування для наших клієнтів, як то пропозиція на оформлення споживчого чи готівкового кредиту, енергокредити, автокредитування, або ж єдиний ліміт, який можна розподілити за кредитними картами, чи оформити нову картку відповідно до ваших потреб.
Відділ кредитування постійно оновлює пропозиції для наших клієнтів, аналізує інформацію й приймає рішення як про збільшення ліміту, так і про його зменшення, тому цілком закономірно, що пропозиція може бути активною, а в якийсь момент може зникнути 🥺

При вже оформленій кредитній картці — збільшення кредитного ліміту можливе при наявності погодженої суми в застосунку Sense SuperApp у розділі Продукти.
Якщо ж такої суми наразі немає, то можна звернутись до відділу кредитування, й подати заявку на збільшення ліміту, і вже по факту аналізу — клієнту або буде надана така можливість, або ж буде відмовлено.
Детальніше переглянути як збільшити ліміт можна тут 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4415092341522

На жаль, у вашому випадку, після подання заявки на збільшення ліміту, колеги, все проаналізувавши, прийняли рішення не збільшувати кредитний ліміт, але це не привід засмучуватись, адже пропозиція може надійти в будь-який момент. І щоб покращити шанс можемо порадити вам оновити дані в банку із зазначенням актуальної суми доходу, місця роботи, а також бути активним клієнтом банку, користуватись нашими продуктами та розраховуватись картками 😊
Інструкція з оновлення даних за посиланням 👉🏻https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/articles/4403318359954

Сподіваємось, що в майбутньому наша співпраця буде лише зміцнюватись, а враження від користування нашим банком будуть виключно позитивні 💙

Ваш друг та помічник, Володимир 💎

Sense Bank
Sense Bank
19 серпня 2024, 14:35
Ми переглядаємо пропозиції для клієнтів щодня, тому пропозиція може як з’явитись, так і зникнути в будь-який момент, але ми зацікавлені в кожному клієнті, тому вже біжу до вас у приватні повідомлення, аби розібратись у цій ситуації 😊

З повагою, Володимир 💎
G1de0n
G1de0n
28 серпня 2024, 19:52
Проблема решена. Перешёл в другой банк.

Курс валют в Сенс Банк

EUR 43 44.1

Курс валют в Сенс Банк

EUR 43 44.1
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Неудовлетворительное сотрудничество с банком.