Мінфін - Курси валют України

Пропозиція послуги кредитної картики на сутки, яку надати не можуть

Maktes 22 липня 2024, 19:01
Це не банк якесь «недорозуміння», так і пишу як він є, це не помилка. Я колись була його клієнтом, потім перейшла в інший банк. 18.07.24 мені телефонують і пропонують картку РЕД з лімітом, я говорю, що не цікавилась кредиткою, але мені пропонують на перший погляд цікаві умови і я погоджуюсь. Потім все як у «ві сні», кошмарному тільки: скачайте додаток, активуйте його, виберіть карту з погодженим лімітом, активуйте її і … ой, а в системі щось пішло не так, попробуйте завтра. 19.07.24 — системний збій, додаток Сенс взагалі не працює… попробуйте 20.07.24. і тут найцікавіше: ойй, а вже пропозиції немає. Питаю, а що сталось?, у нас все на один день даємо. Кажу, так ви ж вже все дали, відповідають на контак-центрі — так воно пропало, а давайте, пропонують мені працівник ще раз подамо заявку. Кажу, а може не треба?, ні то ні. Але передзвонюють вже заповнюю в телефонному режимі заявку, обіцяють передзвонити і — звичайно повний ігрнор, ніхто не дзвоне. Пишу так що все? — ви неспроможні надати погоджену пропозицію. Пишуть ні, її вже немає. Найжахливіший банк, який навіть продаж послуги не може зробити.
Сенс Банк
Sense Bank 25 липня 2024, 19:15
Вітаю! Дякую, що поділилися з нами відгуком!
Хотів би деталізувати, чому виникла така ситуація 😔
18 липня вам вперше телефонували щодо оформлення картки з лімітом. Але на той момент у вас не було застосунку, тому вам потрібно було пройти реєстрацію через Відеочат.
На жаль, 19 липня у нас спостерігалася технічні проблеми, тому могла спостерігатися проблема при оформлені картки чи реєстрації у застосунку. В той же день всі функції застосунка згодом було поновлено.
Потім вже, на жаль, пропозиції дійсно не було.

Мені дійсно шкода, що вам не вдалося скористатися пропозицією. Вона може відображатися деякий час, а потім бути відсутньою.
Як варіант, це можна вам пройти реєстрацію у застосунку та подати анкету для отримання кредитного ліміту, звернувшись за номером 0 800 50 35 30 (графік роботи: пн-нд (9:00-19:00).

У разі, якщо вам потрібна буде додатково допомога, напишіть, будь ласка, нам у приватні повідомлення і ми неодмінно вам допоможемо 💙

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Sense Bank
Sense Bank
22 липня 2024, 20:41
Вітаю! Дякую, що поділилися вашими даними. Я все перевірю та повернусь до вас із відповідю.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Lana30
Lana30
24 липня 2024, 8:58
Скажите спасибо, что Вас отвело от этого банка.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Пропозиція послуги кредитної картики на сутки, яку надати не можуть