Внезапная блокировка счета.
- Ответ банка
- Sense Bank
- 17 липня 2024, 9:04
Блокування облікового запису може бути з багатьох причин, можливо не вірно вказували дані, чи були підозрілі операції по рахунку.
Але в будь-якому випадку все це можна вирішити🙌🏻Тому я вже поспішаю до вас в особисті, для уточнення деталей)
Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Ваша помічниця, Оля🧚♀️
Ну по факту в банку мне сказали отказ в обслуживании, без причин, единственное что было это зачисление 41 тысяча грн, мне написали причину финмон в чате банка, уважаемый банк почитайте внимательно когда наступает финмон, есть официальный источник НБУ. Я понимаю что на своё усмотрение вы можете запросить и 10 грн но, блокировать доступ без объяснения причин, не звонка не смс ничего, в Украине более чем достаточно банков кроме вашего. Думаю это звоночек что бы задуматься стоит ли так делать, потому что клиенты имеют свойство менять банк на удобный для него любой другой, к примеру Приват банк или Ощадбанк. Гос банки где хотябы тебя предупредят если что-то не так позвонит оператор сообщит причину, а не закроют счёт за 40 к.
- natashaGra
- 18 липня 2024, 8:35
В привате или ощаде тоже самое. За крипту заблокируют счёт и откажут. Как в тех банках пишут — решение может быть пересмотрено по решению суда
Посмотрим банк начинает реабилитацию пересмотрели решение, посмотрю что с этого будет.
Курс валют в Сенс Банк
Але, на жаль, бувають випадки, коли Банк може припинити ділові відносини з клієнтом, це дійсно можливо 🥺
Причин такого блокування може бути декілька, наприклад:
— виявлення неплатоспроможності, незаконного використання картки або токену, надання недостовірної інформації та виникнення підозри, щодо ймовірної загрози незаконного використання картки;
— отримання інформації від МПС про незаконне використання картки;
— порушення власником картки умов договору;
— не надання власником картки документів згідно п. 4.2.1, 4.2.5 та 4.2.6 договору;
— припинення порук (гарантій), наданих третьою особою за зобов’язаннями клієнта перед банком;
Детальніше ви можете ознайомитись тут:
Та ми цінуємо кожного нашого клієнта, й завжди готові розглянути ситуацію в індивідуальному порядку та допомогти!
Для можливості розблокування рахунку потрібно було надати офіційні документи, які підтверджують ваші операції.
Оскільки ми не отримали всі потрібні підверджуючі документи від вас в особистих повідомленнях, розблокувати рахунок зараз, на жаль, не можемо😔
Але ви завжди можете написати нам в чат з мобільного застосунку, в телеграм, вайбер чи на нашу пошту help@sensebank.com.ua, щоб подати запит повторно при наявності всіх документів💙
Ваша фея-помічниця, Оля 🧚🏻