техподдержка
Курс валют в Сенс Банк
Із останнього, вже скоро ми оновимо старі фони на нові. Але на момент вашого звернення колега працювала у офісі, тому на її фоні був єнотик. І працювала у звичайному одязі, в якому вона прийшла на роботу 😊
Фон, на якому працюють колеги жодним чином не пов'язаний з їх професійними навичками і кожний колега, котрий/котра працює на Відеочаті готовий надати максимально ефективну допомогу всім нашим клієнтам банку 💙
При зверненнях у Відеочат щодо ризикових операцій, колеги діють згідно робочого процесу, тобто нам необхідно було перевірити за паспортом вас і потім вже можна було робити розблокування.
Якщо при зверненні у клієнта немає із собою українського паспорта, то ми можемо за допомогою Дія підтягнути документи і перевірити клієнта, так само і за допомогою закордонного паспорта, котрий може бути у застосунку Дія.
Все це робиться задля уникнення ризиків, тому безпека понад усе.
У Чаті на очікування вас можуть поставити, це якщо лунає повітряна тривога, а агенти підтримки йдуть в укриття. В іншому випадку Чат підтримки працює 24/7.
Радий бачити, що ваше питання вирішилося і ми змогли вам допомогти.
Я сподіваюся, що у майбутньому більше подібних ситуацій не виникне, і ми разом з вами зможемо оцінити нові шпалери на фоні у колег 😉
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️