Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обережно, банк знімає приховану комісію.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Sl13 8 січня 2024, 1:28
Користуюсь карткою банку досить давно, ще з часів Альфа банку, не закривав їх картку і не йшов від них, у важкі для них часи відкривав депозит у їх банку (дзвонив їх менеджер і благав відкрити депозит). Колись у них були гарні умови по кешбекам — зараз вже ні. І зручний додаток, зручний депозит на 3 дні, з високою ставкою, тому там і тримав гроші. Знав про умови про переказ на картку іншого банка лише про 20000 в міс без комісії. Там є зручна строка, яка пише розмір комісії за переказ, я на неї по надіявся, а вона чи не працює, чи спеціально вводить в оману людей, щоб на них заробити гроші. Переводив з картки кошти частинами, думав, що напишуть про комісію, то переведу у наступному місяці, але не тут воно було. Під час переказу написало комісія за переказ 0, а потім зняло комісію. Як на мене це не чесно і виглядає як прихована комісія, вводять в оману людей, що комісія буде 0, а потім знімають не 0. Як на мене це підло зі сторони банку. Але якщо врахувати, що це російсьікий Альфа банк, тоді все зрозуміло не закрив вчасно карту (24,02) отримую приховану комісію, а далі ще щось придумають… дуже шкода, що із-за цього втрачають репутацію і не жалкують… Добре що є інші банки, які такого не роблять і честно показують комісію, яка буде знята за платіж, перед тих як його проведеш.
Сенс Банк
Відповідь банку
Sense Bank 8 січня 2024, 11:55
Дякую що залишалися з нами та продовжуєте залишатися 💙
Щодо ситуації, котра у вас виникла з карткою Хамелеон, дозвольте уточню для вас.
У застосунку, при переказі з Хамелеону ви бачите комісію — 0 грн, бо це відображається комісія сервісу (а вона по картці Хамелеон відсутня). До прикладу, якщо б це був переказ з картки дебетової, то по ній завжди є комісія сервісу — 1% + 5 грн, і цю комісію ви відразу побачите у застосунку.
Тобто, вже по факту списання коштів з рахунку, якщо було перевищено ліміт в 20 000 грн / міс по Хамелеону, ви побачите списану комісію. Бо це вже списання відбувається згідно тарифу картки.
Так само, якщо це буде списання за рахунок кредитних коштів — 4% мін 20 грн.

Відслідкувати, чи не використали ви ліміт на місяць, можна у застосунку. Заходимо на картку, переходимо у Меню картки, далі у розділі «Керування» — Ліміти картки — Переказ на картки інших банків в Україні та за кордоном. І період ліміту обираємо «На місяць».

Щодо кешбеку, то у нас є різні пропозиції, наприклад зараз «Кешбек на вихідні по кредитній картці», де додатково сплачуючи за рахунок кредитних коштів можна отримати +2% кешбеку. А ще так багато пропозицій від наших партнерів 😉

У 2022 році було ухвалено рішення про відмову від бренду Альфа-Банк, здійснено зміну юридичного найменування банку на АТ «Сенс Банк» та створено новий бренд Sense Bank. А вже 22 липня 2023 року Міністерство фінансів України та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб уклали договір купівлі-продажу 100% акцій АТ «Сенс Банк».
Sense Bank перейшов у власність держави.

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Коментарі - 2

+
0
Fantomas2020
Fantomas2020
8 січня 2024, 9:42
#
Сенс Банк национализировали и он теперь государственный. Странно, что вы об этом не слышали. Что же касается комиссии, то здесь лучше надеяться на себя, а не на банк и просчитывать лимит в 20000 грн. в месяц. Банк в приложении указывает, что при превышении лимита будет комиссия. Видимо есть недоработки в мобильном приложении, которое заранее не просчитывает комиссию при превышении лимита.
+
+22
natashaGra
natashaGra
8 січня 2024, 13:37
#
Вообще эта недоработка с комиссией — введение в заблуждение клиента. Клиент думает, что комиссии не будет, а по факту она есть
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.35 43
USD 39.2 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.35 43
USD 39.2 39.85
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Обережно, банк знімає приховану комісію.