Через арешт рахунків обмежили доступ до особистого кабінету і малюють щомісячні платежі.
Курс валют в Сенс Банк
До вирішення питання з виконавцем через суд і розблокування всіх моїх рахунків я не планую закривати кредитки достроково і намагаюсь вносити щомісячний платіж. Але Сенс і тут здивував. Замість того, щоб полегшити сплату, створюють перепони з кабінетом. Я більшу частину часу знаходжуся за кордоном і кожного разу шукати як сплатити платіж це взагалі атракціон.
Приходять смс з обовязковим платежем по 3700 грн з суми боргу у 23000. Ніколи таких сум не було, це навіть не 5%
Співробітник з підтримки каже треба сплатити 880 грн обовязково. Але після сплати все одно борг росте і в смс вже приходить не 3700 а 5000. Доречі, реструктурізація недоступна через арешт. Дива.
Платиш, але не знаєш чи пройшов платіж.
Чомусь в іншому банку доступ до кабінету не зник, можна і залишок по карткам подивитися, і номер виконавчого провадження, і виписки за попередні місяці доступні. Краще б мої кредитні картки були в цих банках, ніж в Сенс.
Доки вирішаться справи з арештом, Сенс намалює ще 10000 боргу.
Якщо оплата надходить на рахунок пізніше, то вже платіж виходить і за поточний місяць, і за минулий.
В т.ч списані відсотки переходять технічно на прострочення так як будь які списання по арештованому рахунку не можливі, з урахуванням цього та того, що платежі надходять пізніше = платіж збільшується, більш детально з прикладами ми розписали вам в особистих повідомленнях
З питання відображення рахунків в застосунку, то так дійсно є така технічна особливість у разі якщо арешт накладається на рахунок з повними обмеженнями.
Анастасія, ваша помічниця