Недотримання Законодавства воєнного часу
Ну вы же на ЧТО-ТО брали этот кредит? Продайте это «что то», на что вы брали кредит и отдайте долги банку. Пусть поперхнутся .
Не понимаю эту вашу готовность терпеть кучу звонков от банка и коллекторов и одновременно нежелание расставаться с тем, что куплено не на ваши деньги
- Юлия Бабак
- 13 березня 2023, 20:31
Кредит я брала на операцію,свекруха захворіла онко і померла через 2 роки. І вам сарказм недуже доречний. ВІйна — це форс- мажор,це визнала Торгівельна палата України. Тому не потрібно захищать протиправність дій банку.
- Юлия Бабак
- 13 березня 2023, 20:28
Вам прікріпити графік погашення,коли в ньому вказаний відсоток по кредиту 1159 а ви списуєте його, а потім через 4 дні дораховуєте ще 159 грн. І закон України про роботу Колекторів вказує що з боржником можна спілкуватися не більше 2 разів на добу (тільки за сьогодні з різних номерів були здійснено 6 дзвінків)
- SergeyNina
- 14 березня 2023, 1:01
100 — 159 гривен это скорее всего за обслуживание карты берут, пробуйте узнать точно не берут ли у вас за обслуживание карты какие то платежи
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 43 | 44.1 |
100-150 грн які ви маєте на увазі — можуть бути не сплаченими під час дії кредитних канікул відсотки, або ж комісії. На жаль повністю відмінити і це ми не змогли. Тому проценти продовжували нараховуватись, через що сума сплачених відсотків дійсно збільшилась (Згідно правил НБУ це було дозволено і допомагало банку залишатись в стабільному стані), а комісії були перенесені на розподілені на майбутні платежі.
З приводу того, що банк телефонував про вашу заборгованість — ми працюємо згідно законів Україні, проте якщо ви вважаєте, що їх було порушено, я вже пишу вам у особисті повідомлення щоб дізнатись про це детальніше, та передати ваші слова колегам.
Сподіваюсь змогла все пояснити🥰
Із повагою, Марі♥