Мінфін - Курси валют України

Встановити

З точки зору обслуговування — відмінно

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
54022684 11 лютого 2023, 1:48
Відділення за адресою: Львів, пл. Ринок, 26
В цьому відгуку хочу залишити власне враження про якість обслуговування в банку. Зрозуміло (завжди було), що за Нідерландським чи Люксембурзьким холдингом (лінь уточнювати, не пам’ятаю який він) стоять кінцеві бенефеціари з МосІмперії(так звана Росія), тим не менш. В кінці-кінців, в українській «доньці» банку все ж працюють українці, і податки відповідно платяться в бюджет. Для тих кому це дуже принципово, можу додати, що з врахуванням сум кешбеку, які я отримав за покупки і того бенефіту, який я отримав від непартнерських (від яких банк не отримує комісію від мерчанта) безкоштовних розстрочок, скоріше за все банк не покрив ні інтерчейнджем, ні якось інакше :).

В перший день повномасштабної війни кредліміти були обнулені(2 кредитки на ~130К і ~60K) і з тих пір так і залишаються в нулі. Але для мене це не проблема, я навіть не намагався їх відновити. Що значно важливіше, так це те, що там була значна сума валюти. У березні можна було знімати по $1000 в день без предзамовлення, пізніше видача пішла тільки під замовлення. Без суттєвих проблем вдалося по $1000 і іншими сумами вивести всі кошти. В останній час відкривав у банку кілька валютних депозитів на 3 місяці і без проблем отримував готівку, правда через 2 тижні після замовлення, але замовлення були завжди без сюрпризів.

Спочатку не сподобався мені новий застосунок банку. Тепер скоріше нейтрально-позитивно до нього відношуся. З іншого боку і спектр операцій звузився дуже сильно. Працівники банку завжди траплялися компетентні. Обслуговувався в Одесі і тепер у Львові. Ніяких суттєвих проблем не було. За грейс не виходив, погашав заборгованість по розстрочкам/кредткам вчасно.
Сенс Банк
Відповідь банку
Sense Bank 11 лютого 2023, 10:50
Вітаю! Дуже радий був прочитати такий відгук про наш банк, бо ви розкрили усі для вас важливі теми аргументовано і деякі речі, котрі можуть бути і не «+» в нашу скриньку досягнень, дають можливість розуміння ситуації, з котрою зіштовхуються наші клієнти.

Щодо інформації по нашим акціонерам банку, то дійсно, ми ніколи цього не приховували. Але від початку війни завжди наполегливо нагадуємо, що акціонери ще навесні 2022 року були відсторонені від управління банком, а права голосу по їх акціям було передано довіреній особі від НБУ — Сімеону Дянкову. Усю інформацію наші клієнти можуть перевірити на нашому офіційному сайті: https://sensebank.com.ua/akcioneri-ta-vlasniki-istotnoi-ucasti

Щодо лімітів, то дійсно, ситуація у лютому була складною і потребувала відповідних дій, навіть, якщо це сприяло обуренню серед клієнтів. Не знаючи що буде далі, були прибрані або зменшені кредитні ліміти. Проте зараз вони поступово поновлюються у клієнтів.

І завершити хотілося б інформацією про бронь готівки. Дійсно, умови бронювання змінилися, і зараз, забронювати ми можемо, коли валюта на рахунку та термін очікування 10 робочих днів. На жаль, умови війни та логістичні зміни досі впливають на це. Проте, при бронюванню готівки, видача завжди гарантується і з цим ніколи ще не було проблем. Єдине, що може вплинути, це якщо цілий день повітряна тривога і відділення може не працювати. Але тоді отримання броні переноситься на наступний робочий день.
Дякую ще раз за ваш відгук, нам завжди приємно читати відгук клієнтів і бачити помилки, котрі ми можемо змінити.

/Ярослав

Коментарі - 5

+
+3
zig4free
zig4free
11 лютого 2023, 17:39
#
У меня вроде был негативный отзыв про банк недавно — но банк отработал ситуацию на отлично. Так что банк держится на уровне, несмотря на тяжелую обстановку и постоянное давление.
Коллективу Сенс-Банка держаться — и выкорчевывать рашнявые корни из банка!
+
0
paulball
paulball
13 лютого 2023, 13:09
#
Не зрозумів мови доповідоча) забагато англіцізмов. Прошу банк зробить транслейт того спітча
+
+33
zig4free
zig4free
13 лютого 2023, 15:52
#
Это твои личные проблемы.
+
0
СЕРГЕЙ харьков
СЕРГЕЙ харьков
21 лютого 2023, 13:24
#
А ну работник банка Zigfree // а ну расскажи мне правду про банк
+
0
zig4free
zig4free
21 лютого 2023, 14:17
#
Офигеть, оказывается я уже работаю в банке.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.2
USD 41 41.5
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.2
USD 41 41.5
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / З точки зору обслуговування — відмінно