Грабят на курсе при расчетах за рубежом
Курс валют в Сенс Банк
Пишет в приложении курс евро 40.8, что и так выше чем у конкурентов, по факту списало по 41.64. Обращаюсь в колл-центр, прошу прокомментировать, отвечают, что у нас сразу конвертируется в доллар, потом в гривну, в итоге такой курс получается, на вопрос, почему указан курс 40.8, вразумительный ответ не получил.
Не понимаю, просто в чём логика, от меня больше не дождётесь, что я буду рассчитываться картой вашего банка, у ваших конкурентов курс 40.55, гигантски большая разница, которую я считаю грабежом. Один раз попался по незнанию. Так что до свидания
Отже, 16.01.2023 банк перейшов на списання операції в валюті в режим онлайн. Це означає, що через 2-3 дні не буде курсового досписання. Відтепер при операціях грн картки в євро, йде конвертація через МПС.
Конвертація відбувається в 2 етапи:
— спочатку з євро в долар за курсом МПС
— потім з долара в гривню за курсом продажу долара від банку (курс можна дізнатися за посиланням https://sensebank.com.ua/currency-exchange#exchange-individual)
Тому при виконанні операцій в євро радимо користуватись карткою в євро, щоб було менше дій і тим саме не списувалося більше. Сподіваємося на ваше розуміння, також, хочемо надати статтю, котра вийшла на цю тему у розділі Sense.NOW (в застосунку): https://now.sensebank.com.ua/#/article/32ffc47c-5e66-47ee-9e39-fe2aaf7d35bb
/Ярослав