Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк стає все гіршим!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
RussellUA 18 січня 2023, 6:51
Вже більше року, як є клієнтом Сенс Банку, але останнім часом стає дедалі гіршим їхній сервіс та їхні послуги! З’явилася проблема при сплаті комунальних послуг, точніше неможливість сплатити будь-яку з них! Усі шаблони перестали працювати, а створення нового, як вони радять — неможливо! Дуже було зручно сплачувати комунальні і без комісії! Чомусь банк не спішить виправляти цю проблему чи просто не хоче цього! Також проблеми часто з підтримкою в додатку, чат просто мертвий і ніхто не відповідає вже декілька днів, таке відчуття, що просто ігнорують чи звільнили більшість, бо немає чим платити заробітню плату! З карткою хамелеон, теж відбулися зміни в гіршу сторону, спочатку ліміт на зняття без комісії був 30000 гривень в банкоматі, а тепер 20000, але зате збільшили відсоток на залишок власних коштів до 8% — це вже не погано! Депозити — найкраще, що в них є, якраз депозити і відсотки за ними, але я думаю цьому є пояснення, оскільки банк у великому мінусі з початку війни! Думав знайти альтернативу цьому банку, але глянувши відгуки та відсотки в інших банках зрозумів, що усюди є свої плюси та мінуси, але для мене головне найбільший відсоток за депозитом, відсоток на залишок власних коштів та можливість платити комунальні послуги без комісії, що зараз в них не працює! У вас постійно якісь проблеми і дуже часто, робіть щось з комунальними платежами! Якщо чесно вже є велика недовіра до цього банку і невпевненість, щодо його нормальної роботи та платоспроможності, якби не депозит, то давно б вивів усі заощадження та закрив рахунок! Покращуйте сервіс та послуги, бо терпець вже увірвався!
Сенс Банк
Відповідь банку
20 січня 2023, 9:32
Дійсно перелік оплати комунальних платежів скоротився 23.12.2022 року, при зміниі партнера :(Тому це не баг який можна запросто виправити, на цей рік плануємо покращення і поки все вірно що вам рекомендують перевірити пошук за адресою або за кодом єдрпоу компанію і якщо її не буде проводити переказ за повними реквізитами. З приводу підтримки за цей тиждень від вас не бачимо звернень в авторизований чат, а на останній чат була відповідь, вже пишемо вам в особисті повідомлення, будемо розбиратись деж цей чат) Зміни тарифів залежать від пропозицій на банківському ринку, ми завжди аналізуємо та намагаємось пропонувати найвигідніші умови, при цьому якщо брати зняття готівки, ви можете мати додатково картку Вигода з таким самим лімітом та пакети послуг (але там є умови для безкоштовного обслуговування).

А що до збитків — Sense Bank продовжує працювати з операційним прибутком у близько 1 млрд. грн. на місяць, що відповідає середньомісячним показникам довоєнного 2021 року. Збитки банку за січень-листопад 2022 року, які складають 5,073 млрд гривень, сформовано виключно кризовим формуванням резервів за кредитами клієнтів, які постраждали від військової агресії. Більш того, така ситуація спостерігається й у інших банках із активним кредитуванням, що повністю відповідає вимогам регулятора та міжнародним стандартам фінансової звітності.

Коментарі - 4

+
+12
RussellUA
RussellUA
19 січня 2023, 17:39
#
Тупо ігнор! Заявку для зворотнього зв’язку залишив! Треш!
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
19 січня 2023, 18:37
#
Дійсно перелік оплати комунальних платежів скоротився 23.12.2022 року, при зміниі партнера :(Тому це не баг який можна запросто виправити, на цей рік плануємо покращення і поки все вірно що вам рекомендують перевірити пошук за адресою або за кодом єдрпоу компанію і якщо її не буде проводити переказ за повними реквізитами. З приводу підтримки за цей тиждень від вас не бачимо звернень в авторизований чат, а на останній чат була відповідь, вже пишемо вам в особисті повідомлення, будемо розбиратись деж цей чат) Зміни тарифів залежать від пропозицій на банківському ринку, ми завжди аналізуємо та намагаємось пропонувати найвигідніші умови, при цьому якщо брати зняття готівки, ви можете мати додатково картку Вигода з таким самим лімітом та пакети послуг (але там є умови для безкоштовного обслуговування).

А що до збитків — Sense Bank продовжує працювати з операційним прибутком у близько 1 млрд. грн. на місяць, що відповідає середньомісячним показникам довоєнного 2021 року. Збитки банку за січень-листопад 2022 року, які складають 5,073 млрд гривень, сформовано виключно кризовим формуванням резервів за кредитами клієнтів, які постраждали від військової агресії. Більш того, така ситуація спостерігається й у інших банках із активним кредитуванням, що повністю відповідає вимогам регулятора та міжнародним стандартам фінансової звітності.
+
+12
RussellUA
RussellUA
19 січня 2023, 19:07
#
Зніс з додатку усі шаблони! Тепер у мене буде рахунок лише для депозиту, бо то єдине, що ще можна використовувати! Комунальні буду платити через ПриватБанк, без комісії раз ви неспроможні надати мені таку можливість!
+
0
RussellUA
RussellUA
21 січня 2023, 4:57
#
Пролонгувався вклад мобільний і пише на ньому термін до закінчення 30 днів замість 29 в умовах договору — це як?!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.8 45.5
USD 41.1 41.7
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.8 45.5
USD 41.1 41.7
Всі курси банку