Альфа-Банк
Альфа-Банк являється найгіршим банком. Колись було встановлювлено додаток так як подружка попросила що за встановлення буде 100грн. Після того додаток видалено, ось нещодавно прийшло сповіщення на Viber що є заборгованість, заново встановлюю додаток, а там -500 грн за незрозуміле обслуговування картки якою ніхто не користується, про це ніяк не було повідомлено. Було написано в підтримку, сказали «погасимо вам борг на протязі 3 робочих днів після того потрібно закрити рахунок» потім прийшло сповіщення що борг вони закривати не будуть але і я його не збираюсь закривати! В країні війна, а працівники банку просто наживаються на людях. Мені прикро що в моїй країні проживають такі люди, і ще говорите що росіяни погані то чим співробітники цього банку кращі??
1 листопада 2022, 11:31
Вітаємо! Ситуація дійсно засмучує, проте давайте спробуємо її вирішити? Напишемо вам у особисті повідомлення, щоб детальніше розібратись у проблемі♥
відправити особисте повідомлення банку
- Fantomas2020
- 3 листопада 2022, 15:52
Если оформили банковскую карту, то ею нужно пользоваться, а не получить на шару 100 грн. и удалить приложение. В тарифах банка по карте наверняка указана плата за обслуживание неактивного счёта, вот она и «набежала»…
А в чем виноват банк? Вы открыли счёт карточный даже не читали о нем, потому что халяву хотели сделать. Открыть открыли, а закрывать кто будет? Мама, папа? Детский сад ей богу
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 43 | 44.1 |