Банк отказывается закрыть счета ФОП
Курс валют в Сенс Банк
ПОСТАНОВУ від 29.07.2022 № 162 «Про затвердження Інструкції про порядок відкриття та закриття рахунків користувачам надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0162500−22#Text п. 26 — «Користувач має право самостійно оформити заяву про закриття рахунку в довільній формі із зазначенням реквізитів, визначених у додатку 2 до цієї Інструкції для відповідного користувача.»
Согласно этого пункта я составил заявление в произвольной форме. Прошу закрыть счета. А текст ниже, предложенный вами, я писать не буду:
«Поданням та підписанням цієї заяви, підтверджую (ємо), що ознайомлений (і) з тим, що відповідно до особливостей роботи та правил міжнародних платіжних систем, грошові кошти за операціями здійсненими з використанням електронних платіжних засобів та клірингові вимоги за такими операціями, можуть надходити до Банку протягом не більше як 180 календарних днів, з моменту ініціювання платежу з використанням електроного платіжного засобу, в звязку з чим, беззастережно погоджуюсь (-ємося), що (і) у випадку надходження до Банку такої клірингової вимоги про здійснення платежу (клірингу), ініційованого Клієнтом або його уповноваженою особою до моменту закриття поточного рахунку, до якого було емітовано електронний платіжний засіб, і (іі) задоволення такої клірингової вимоги за рахунок коштів Банку, — відшкодувати будь-які витрати та/або збитки, викликані/заподіяні здійсненням Банком задоволення такої клірингової вимоги за рахунок власних коштва Банку. Задоволення такої вимоги Банку зобов’язуюсь здійснити не пізніше п’ятого календарного дня, з дня направлення Банком відповідної письмової вимоги, на останню відому Банку адресу місця реестрації (фактичного проживання) Клієнта. »