Шахрай
Заблокуйте картку 5355 2802 1238 4059, шахрай збирає кошти в телеграм каналах @oleg_zakordon! Вирішує питання, як волонтер по перетину кордону! 27.06 шахрайським маніпуляціями виманив у мого знайомого 17500грн.
- Ответ банка
- Sense Bank
- 4 липня 2022, 16:06
На жаль, серед наших клієнтів за таким номером картки не знайдено. Спробуйте звернутися до А-Банку, щоб перевірили у себе.
Раджу вам або вашому знайомому подати запит online на сайті кіберполіції https://ticket.cyberpolice.gov.ua або звернутися в національну поліцію із заявою про шахрайство.
А ваш товарищ не мошенник? Он же пытался скрыться с Украины нелегально, карма видимо в деле
- 1976ANDREI
- 5 липня 2022, 19:44
Данный банк покрывает мошенников.
Раньше кидали на документы для выезда за границу, за вакансии. Теперь для нелегального пересечения)) что-то дёшево берет волонтёр-мошенник: такса от 1000 евро. Если честно вашему другу повезло: был один человек, заплатил 7к $, попал в Германию, его поймала полиция и так как он нелегал его депортируют. Дома ему светит 10 лет!
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 43 | 44.1 |