робота Альфа Банку

З даним банком співпрацюю з 2006 року починаючи з кредитів на товар, а в мене їх було 4, та користувався готівковим кредитом на доволі не малу суму. Рішення по кредитах завжди швидкі умови на фоні всього ринку в сегменті доволі не погані, хоч і не дешеві. Всі кредити гасив достроково, просрочених платежів не мав. На даний момент користуююся кредитною карткою Альфа Покупка, використовую її регулярно, в кінці березня робив запит на збільшення ліміту ( по графіку в мене мав бути перегляд ліміту), але нажаль він був проігнорований ( писав в my alfabank та тел. на гарячу лінію) ніяких конкретних відповідей не отримав.
Взагалі на роботу банку ніколи не скаржився, дай персонал в моєму місті завжди привітний і допомагає в усіх питаннях. просто в мене як в споживача роками формувалася думка про банк про його роботу його відношення до мене як до клієнта. Можливо з склавшоюся ситуацією в країні ви не видаєте нові кредити чи не збільшуєте ліміти, я нажаль не володію даною інф. але в такому випадку краще так і сказати а не залишати питання без нормальної відповіді.
А взагалі за 8 років користування послугами банку нарікань на роботу немає.
Сенс Банк
flagman7, доброго дня! На даний момент можливість збільшення ліміту, на жаль, відсутня.
Дякуємо за Ваші коментарі!

Коментарі

Курс валют в Сенс Банк