Замовлення готівки
Курс валют в Сенс Банк
| USD | 42 | 42.5 |
Дуже змінилось відношення до Альфа-банку у період воєнних дій… і точно буду враховувати цю ситуацію, при подальшому обслуговуванні і при порадам іншим клієнтам.
Перше — це ситуація з замовленням готівки, якось інші банки стараються, для своїх клієнтів, збирають кошти, виконують замовлення.
Друге — ситуація з кредитними лімітами. У мене коштів на вкладних рахунках більше, ніж було встановлено кредитного ліміту, і ви вирішуєте знизити кредитний ліміт …як я можу після цього довіряти банку свої кошти, якщо він так вчиняє. Інші банки, де вкладів не маю, залишили без змін всі кредитні ліміти.
Так, зрозуміло, що банк в першуу чергу переслідує свої цілі, але ж якось і за клієнтів, які також усі опинились у скрутному становищі потрібно думати. От ви позиціонуєте, що ми ж виконуємо свої зобов’язання за вкладами, але ж яке це виконання, якщо людина не може нормально замовити валюту і зняти кошти, а має бігати по копійчині висмикувати…
Ми робимо все необхідне для стабільної роботи всіх наших сервісів і послуг. Одразу, коли зможемо повернутися до режиму, як це працювало до війни, то зробимо це. Ми думаємо не лише про продовження роботи банку, але і про зручність для клієнтів, про практичну сторону. Це для нас зараз пріоритетна задача.
Про ліміти так само :(
Перш ніж приймати певне рішення розглядаємо всі можливі альтернативи і тільки потім його ухвалюємо. Багато з оновлень для нас так само неприємні, як і для вас. Тому, знову ж, якщо буде можливо, то ліміти повернуться.
Стараємося підтримувати клієнтів, Україну, ТрО, ЗСУ. Віримо у перемогу найближчим часом і повернення до звичних умов. Все буде Україна!