Відсутність етики

Працівники даного банку неодноразово телефонують мені стосовно іншої осіби, зазначаючи, що мій телефон наданий як контактний, хоча це відверта брехня. На мої неодноразові зауваження припинити телефонні дзвінки — жодної реакції. Варто зауважити, що я ніколи не був клієнтом даного банку, не підписував жодних фінансових зобов«язань, стосовно інших осіб і не надавав жодного дозволу на збір та використання власних персональних даних, включаючи телефонні номери. У відповідності до ст. 32 Конституції України, ч.4 ст. 23 Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про захист персональних даних» я не надавав дозволу на збір, обробку чи використання персональних даних та мені не повідомляли про причини збору та використання інформації щодо мене. Мені не зрозуміле таке переслідування моєї особи, втручання в моє особисте життя та абсолютно протиправна діяльність фінансової установи.

Sense Bank
Sense Bank
14 лютого 2022, 21:35
Якщо ви не є клієнтом нашого банку, то таких дзвінків вам не має надходити. Приносимо вибачення, що завдали вам таких незручностей і турбуємо дзвінками. Хочемо вирішити ваше питання, але для цього нам потрібні ваші дані. Написали вам в особисті повідомлення, щоб уточнити всі деталі
Qwerty1999
Qwerty1999
14 лютого 2022, 22:51
Вы могли быть клиентом Укрсоцбанка, который был куплен Альфа-банком,
и всю клиентскую базу которого перенесли из Укрсоца в Альфу, даже инфу
по клиентам, у которых все услуги давно отключены
а банковские договора расторгнуты.
MadamSergeevna
MadamSergeevna
18 лютого 2022, 20:09
У меня тоже такое было. Три месяца подряд названивали из другого банка, который находится в стадии ликвидации до сих пор с 2014 года, клиентом которого я никогда не была. Я им одно и то же объясняла 3 раза, но отстали хоть. Говорили мне про какого-то человека, чьё имя мне не знакомо. А этот некто взял кредит в этом банке ещё в 2008 году и не выплатил, указал контактный номер, который по совпадению является моим личным уже много лет. Возможно с вами произошло нечто подобное.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк