Загадкова коміссія на >22% кредитного ліміту за 1 день.

Проблема вирішена
kapchi
Відкрив картку і отримав 5000 грн кредитний ліміт.
Поповнив карту та використовував своі грощі (перекази, покупки).
Потім ознайомився з правилами кредитного ліміту вирішив використати можливість та зробити покупку на 10000 грн (~5500 грн власного рахунку та ~4500 грн за рахунок кредитних). Все пройшло успішно, наступного дня використав ще ~200 грн на покупку онлайн.
Через день бачу стан рахунку -6120 грн (хоча кредитний ліміт лише 5000 грн, який навіть не був вичерпаний). В історіі витрат додалась ще одна позиція — коміссія 1129 грн (22,6% від кредитного ліміту за день); причому коміссія з’явилась ще перед витратами за кредитний ліміт 😲.
Відкрив я карту лише тиждень тому, тож просрочки ніякої бути не може. На природу цієі коміссіі підтримка відповіді не дала.
Сенс Банк
Питання було вирішено. Так як на момент проведення операції були використані власні кошти, то комісії за такий переказ не передбачено. Помилково списану комісію повернули на рахунок

Sense Bank
Sense Bank
6 грудня 2021, 12:03
Беремо ваше питання в роботу, додатково відпишемо в особисті повідомлення
6 грудня 2021, 18:51
Проблема вирішена, комісія повернута на рахунок!
Андрій Клементьєв
Андрій Клементьєв
6 грудня 2021, 23:47
И обязательно закройте весь долг по кредитной карте, в противном случае вам будут начислять 37% годовых от 15500 грн, ежемесячно, это почти 500 грн. Потому что операции, приравненные к операциям с наличными, совершенные в кредит, при оплате вами платежей по этому кредиту погашаются в последнюю очередь. Чтобы это для вас не стало сюрпризом. И, да, Альфа-банк хитрит — на самом деле он не предупреждает о комиссии за такую операцию. Да, в тарифах это все есть. Но понять, что эта операция будет приравнена к снятию наличных или переводу средств, сразу невозможно.
9 грудня 2021, 20:54
С тарифами я ознакомлен, и знаю что снятие или перевод кредитных средств оплачивается в последнюю очередь. В моем случае, проблема была в том что банк посчитал перевод собственных средств, как кредитных. Банк исправил эту проблему, средства вернулись.
На самом деле, не считаю что банк «хитрит» — такие у них условия, это как покупать машину, а потом удивляться что еще и за бензин платить нужно. Поэтому в большинстве случаев вина на провтыке на клиенте.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Загадкова коміссія на >22% кредитного ліміту за 1 день.