Мінфін - Курси валют України

Встановити

Хамелеон не раджу, замовчують інформацію і нарахують величезні відсотки!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Vera751 2 листопада 2021, 15:30
Картка Хамелеон начебто з безлімітним строком, але будьте пильні, якщо ви звикли розплачуватись тільки на терміналі і вважати що це безготівкова операція, то ні!!! в розумінні альфа банку це готівкова опреція із вас будуть зняті драконівські відсотки. Техпідтримка при з’ясуванні висилає статті, де написано, що оплата на новій пошті через термінал це практично готівкова оплата і клієнт має з’ясовувати сам!!! як у кого налаштований термінал. Плюс жахливий гальмівний додаток. Не зв’язуйтесь ніколи!
Сенс Банк
Відповідь банку
2 листопада 2021, 15:50
Так, наша картка Хамелеон має нескінченний пільговий період, але лише на покупки. Готівкові операції, як переказ коштів чи зняття готівки, не входять до пільгового періоду і % нараховуються за стандартною ставкою картки.
Щодо розрахунку на поштових відділеннях, то так, у них термінали налаштовані таким чином, що операція проходить як переказ з картки картку, відповідно ця операція відноситься до готівкових. Ми розуміємо, що кожен не може знати всі тонкощі роботи банку, тому краще перед проведення операції уточнювати у продавця або у службі підтримки банку, щоб уникнути додаткових комісії.
Стосовно роботи додатку, то про дану проблему відомо і наші спеціалісти працюють над її вирішенням.

Коментарі - 5

+
+18
zig4free
zig4free
2 листопада 2021, 15:42
#
Так было всегда, наложенные платежи — проводятся, как операция перевода с карты на карту.
Про это также предупреждают на и новой-почте, и на их терминалах также есть наклейка с предупреждением.
+
0
Андрій Клементьєв
Андрій Клементьєв
2 листопада 2021, 22:26
#
Не везде это сразу видно. У меня в прошлом месяце была одна такая операция не в терминале, в интернете на торговой площадке, тогда при оплате нигде не указывается, что это в итоге будет проведено как перевод с карты на карту. А потом через пару дней снимают проценты. Причем я отменил операцию пока сумма еще была в блокировке, должен был быть не возврат, а разморозка — пришел ответ от торговой площадки на разморозку. Но Альфа-банк провел операцию, списал 4% процента, а только чере пару дней провел возврат. Ну да ладно. Это еще не все. Надо хорошо знать порядок погашения задолженности. Для некоторых неприятным сюрпризом станет то, что проценты за якобы готівкову операцію" могут начислять вечно. Чтобы от нее избавиться — надо полность погасить весь лимит по карте, а не только вносить месячній платеж или несколько размеров месячніх. Даже если будет долг в кредит на 1 грн., то будут по полной снимать за ту самую операцию. Я ж говорю — наперсточники) Новая Почта — вообще жадные и хитро***пые: берут и 20 грн + 2% за наложенный платеж, хотя платеж этот проводят по условиям перевода между физлицами. Тоже наперсточники. То есть если в карты клиента за это есть комиссия — надо ее дополнительно платить. Укрпочта, Justin берут плату за услуги по наложенному платежу, но они и выполняют эту услугу, потому у них сумма списываются по другому МСС, а там далее они сами делают то, за что взяли деньги.
+
0
Ігор Корсун
Ігор Корсун
2 листопада 2021, 17:37
#
Просто в нормальних банка як на приклад в Моно, цю опцію можна заблокувати в налаштуваннях, і немає проблем. Коли це буде операція з картки на картку, то вона просто не пройде. Так дійсно додаток дуже заплутаний і складний, юзерфрендлі його важко назвати (
+
0
Vera751
Vera751
2 листопада 2021, 18:18
#
Використанння додатків типу моно проектує нормальну роботу і інших банків, які цим користуються і знімають високі відсотки за замочувані умови, типу «а хто ж буде питати про налаштування терміналів». Я впевнена, що ситуація цілком запланована банком і пораховані відсотки, які новий клієнт все одно заплатитьа поки хтось буде робиратись вони тишком знімуть відсотки. Я ж оплатила покупку, але не врозумінні Альфа банку
+
0
ybloko
ybloko
5 листопада 2021, 12:42
#
Не пишите глупости, какое отношение имеет банк к настройкам терминалов Новой почты Давно всем известно что это не торговые операции, а переводы
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.15 45.7
USD 41.4 41.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.15 45.7
USD 41.4 41.85
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Хамелеон не раджу, замовчують інформацію і нарахують величезні відсотки!