Мінфін - Курси валют України

Встановити

Блокування карт в закордоні без права розблокування.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Selin24 31 жовтня 2021, 10:32
Доброго дня. Пишу про негативну пригоду яка трапилася зі мною в Амстердамі пов’язана з Альфа-Банк. У п’ятницю 8 жовтня я змінив свій мобільний пристрій на новий та почав переносити зі свого старого пристрою всі дані на новий. Після цього я почав налаштовувати додаток Альфа банка та Монобанк. Так як я користуюсь на даний момент тільки цими банками. З Монобанком проблем ніяких. А ось з Альфа почалось пекло. Я не думав, що таке можливо. Я розумію, що безпека клієнта і його коштів понад усе, але не настільки. Я почав добавляти в apple wallet картки Альфа-Банку і не можу додати. Пише Apple wallet, зо картки заблоковані банком. Потім думаю спробую зайти в мобільний додаток Альфабанк. Також заблоковано банком. Заходжу на сайт і читаю інформацію як можна Зв’язатися з менеджером по телефону чи почату. Для цього я вже підключив роумінг щоб зателефонувати з Амстердаму до України, а саме в Альфабанк але так як в мене Vodafone, Vodafone не дає можливість телефонувати на стаціонарні номери саме в Україну. Пишу у чат підтримку в Альфабанк. Розказав свою проблему, що всі картки заблоковані і потрібно розблокувати. На що мені відповіли, що треба саме з фінансового номеру телефонувати їм. А як я можу це зробити, якщо з Водафона можна саме на мобільні номери телефонувати. А у жахливого Альфабанку тількі всі стаціонарні номери. Немає навіть мобільного номеру, щоб телефонувати з Європи. І я просто залишився без своїх коштів один на один. Хочя були ще кишенькові кошти і кредитка від Монобанку, яка мене виручила. За який їм респект. Мене просто велика скарга на цей Альфа банк якому *** на вас і нічого не хочуть зробити, щоб вам допомогти тим паче з Європи. Висновок один. Альфа банк це ***! Які мене кинули одного на 10 днів.
Сенс Банк
Відповідь банку
31 жовтня 2021, 11:23
Доброго дня! Безпека коштів клієнтів є однією із важливих задач у зв'язку з різноманітністю шахрайських дій. Можливість розблокування дійсно доступна лише при зверненні з фінансового номеру телефону Дуже шкода, що виникла така ситуація і ви не змогли звернутися у підтримку за стаціонарним номером телефону.

Коментарі - 2

+
0
Selin24
Selin24
31 жовтня 2021, 11:51
#
Надворі 2021 рік. Сервіси повинні поліпшуватись чуть не кожний день. Таке відчуття, що вище застрягли в двох тисячних роках. Розумію, що безпека понад усе але зробіть так щоб можна було розблокувати картки не тільки у відділеннях але через FaceTime, Skype, персонального менеджера, через телеграм (оператора) І ще куча іншими способами. Просто ви блокуєте картки в закордонні їх не реально розблокувати. Тим паче прийти у відділення. Також у вас немає мобільного номера, щоб можна було телефонувати із-за кордону і не тільки. В цьому плані по сервісу ви 0 з палочкою!!! Мені шкода, що не поганий банк але по розблокуванню ви нуль. Якщо люди будуть замовчувати свої проблеми з сервісом банку, то звичайно банк не буде йти вам назустріч і нічого не буде робити.
+
0
BlackDog36
BlackDog36
31 жовтня 2021, 12:12
#
З відписки банку видно, як сильно їм шкода. Ну просто шкода-шкода-шкода! Писали б чесно — вам байдуже.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.15 45.7
USD 41.4 41.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.15 45.7
USD 41.4 41.85
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Блокування карт в закордоні без права розблокування.