З цим банком можливі лише токсичні відносини

Проблема вирішена
vp298
Оформлення дебетової картки два роки тому було єдиним приємним: оформили протягом 3 днів від подачі заявки. Все нормально. Додаток Альфа ± нормальний був.
Головний плюс картки — кешбек. Досить цікава градація по рангам та кількості можливих категорій кешбеку.
Приколи почалися з введенням додатку SuperSense та нових пакетів послуг White/Black. Спочатку, для повноцінного користування обома додатками необхідно було оновити пакет послуг. Уже нав’язування. Ну окей. У відділенні дуже довго видавали картку. До нової картки потрібно відмінити смс-інформування повторно в додатку, а то зніме 20 чи 25 грн. Зрозуміло, що про це я дізнався коли зняло за перший місяць.
Потім регулярні проблеми з нарахуванням кешбеку, хоча після звернення в підтримку, його таки по кожному з епізодів нараховували. Підтримка через раз: то давала відмовки типу кешбек нарахується протягом місяця, то відразу реагувала, ну або реагувала уже через місяць коли перший аргумент не можна було повторювати. В 2021 році ще не помічав таких приколів.
Потім вирішив оформити картку Red. Все заповнив в додатку, додав довідку про доходи від ПФУ (з електронного кабінету, у нас же був локдаун, але з QR кодом для перевірки). Оператор зателефонувала та підтвердила картку, перепитала про довідку і все ок, що вона була отримана в електронному кабінеті. Приходить повідомлення, що заберіть картку з погодженим лімітом. Приходжу до відділення, і чхати на холодне обслуговування, так не видали виготовлену картку, бо їм подавай довідку з мокрою печаткою і все.
Після того, я вирішив замовити додаткову безкоштовну картку до базового дебетного рахунку. Знову дуже довге оформлення, якісь махінації співробітників із записом моїх паспортних даних на листочок, щоб видачі картки у них пішла на наступний день, бо їм так краще для робочої статистики. Про це писав у відгуку від відвідування відділення — реакції нуль))) Отримував картку в кінці місяця, але забув що було з попередньою — і знову мінус 20 чи 25 грн за смс інформування, хоча це була типу додаткова картка того самого пакету послуг. Але ні, треба було додатково в налаштуваннях картки відключати.

Ну і вирішив ще раз оформити картку Red. Було розрекламовано, що в додатку можна отримати віртуальну картку, якщо буде погоджено її випуск. В додатку SuperSense неможливо замовити Red, якщо в тебе уже відкрито дві картки в пакеті. Оформив в Альфа мобільному додатку. Як виявилося, віртуальна картка може бути виключно, якщо у вайбер надійшла пропозиція відкрити таку картку. Тоді за посиланням її можна оформити. Це так в результаті відповіла підтримка після дуже довгої переписки, яка вивела мене прям з себе. Але нехай.
Доставка картки на відділення на третій робочий день. У відділенні знову все дуже довго. Змінив трьох спеціалістів, перед тим як повернутися до першого, бо вона таки змогла знайти мою картку в себе (хоча все починалося саме з спеціаліста по кредитним карткам, потім перекинули на спеціаліста при вході, поки та спеціалістка з нерозумінням чому мене відправили до неї, бо вона не видає кредитні картки, аж поки вона не просила! іншу співробітницю, спробувати знайти мою картку). До речі, ця сама початкова співробітниця видавала і попередній раз картку, записуючи мої дані собі на листочок. Явно непрофесіоналізм.
По продукту кредитної картки — побачимо як нею користуватися.
До речі, співробітниця не повідомила про підписання страхування по кредиту. Лише коли я почав підписувати документи та запитав, чому це обов’язково, вона повідомила, що це лише так. Але сказала, що можна відмовитися від страхування в службі підтримки (у мене аж очі засіпалися від згадки про них). Відмовився від страхування — подивимося, що буде в кінці терміни, але щось очікування не найкращі.

В програмі кешбеку зазначено, що при розрахунку токеном GPay можна отримати 0,5% на будь-які покупки, але за майже два роки — жодна операція цього не підтвердила (розрахунок телефоном).

Додаток незручний, і часто глючив. Для прикладу, у мене трішки працювало підтвердження онлайн платежів через додаток (я двічі так підтверджував), а потім з кінця березня додаток не видавав жодного сповіщення і доводилося завжди чекати хвилину коли можна було надіслати смс. Коли написав про цю проблема розробникам на GooglePlay у відгуках — то сказали писати в підтримку. У мене уже сіпається від згадки про підтримку. Почав писати в підтримку, так мені ще прийшлося докладати зусиль, щоб пояснити їм, що це не проблеми у мене, що всі дозволи додаток має, і додаток оновлений, щоб змусити їх сформувати заявку до розробників.

Фактично, користування цим банком — це спроба вижати з банку по максимуму після того, як банк списує за «приховані» послуги.
Сенс Банк
vp298, Для користування Sense змінювати пакет не потрібно. Смс це інформування по карті. Можно перейти на Пуш-повідомлення(перехід на які здійснюється через мобільний додаток). Всі тарифи по обслуговуванню карток є на нашому сайті і доступні для ознайомлення в будь-який час — https://alfabank.ua/private-persons/credits/cards/tarifi-ta-umovi-3. При перевипуску всі підключені послуги активуються. Надалі, щоб уникнути списання, просимо прийняти до уваги надану інформацію. Бонуси за покупки нараховуються відразу, окрім акційних бонусів, що нараховуються відповідно до умов акції з моменту транзакції в мережі партнера до завершення наступного місяця після місяця транзакції. Дійсно при сплаті токеном йде нарахування 0.5%. При сплаті токеном всі нарахування вам були виплачені окрім тих, що не підходять за МСС. Якщо є сумніви вкажіть операцію за яку ви очікували бонуси та не отримали їх. Будемо анулізувати.
Щодо ситуації з підтвердженням 3DS, то про проблему знаємо. Вирішуємо. Строки виправлення — червень. Інформацію щодо дій співробітників відділення прийнято до увагу буде проаналізовано та прийняті відповідні заходи.

Sense Bank
Sense Bank
27 травня 2021, 8:41

vp298, Просимо надіслати в приватному повідомленні ідентифікаційний код. Таким чином ми зможемо відшукати Ваші дані, розібратися в ситуації та надати якісний зворотній зв’язок.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / З цим банком можливі лише токсичні відносини