Якісна, а головне ШВИДКА наряча лінія

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
qwertyArt
Звернувся в чат на гарячу лінію, так як заплатив платіж ще 25.12, а кошти станом на 4.01 ще не надійшли і щоденно телефонують і вимагають заплатити повторно. Почали переключати на різних спеціалістів. Після 35 хвилин очікування чергового «спеціаліста» — мені так ніхто і не відповів. Мабуть пішли шукати кошти по відділеннях. Шкода, не можу приліпити скріншоти
Пи.Си.: банк відправник стверджує, що кошти переведені банку отримувачу.
Пи.Си.Си: поки писав, час очікування склав 42 хвилини. без змін
Сенс Банк
Доброго дня. Згідно ДБО, при поповненні через інші банки, всю відповідальність щодо надходження платежу бере на себе клієнт. Оскільки ми ніяк не можемо на це вплинути. При отриманні коштів з коректними реквізитами, вони зараховуються на рахунок одразу.
п. 6.1.5. В разі перерахування Клієнтом грошових коштів на Поточний рахунок/Рахунок /Депозитний рахунок через інші банки чи небанківські фінансові установи, в т.ч. внесення через них готівкових коштів з метою переказу на Поточний рахунок/Рахунок /Депозитний рахунок, фінансові ризики, пов`язані з можливою затримкою в надходженні таких коштів на Поточний рахунок/Рахунок /Депозитний рахунок, приймає на себе Клієнт. Підписанням даного Договору Клієнт усвідомлює та погоджується з тим, що Банк не має можливості контролювати або регулювати швидкість надходження грошових коштів з інших банків (небанківських фінансових установ) або впливати на розміри комісій, що стягуються відповідними установами за перерахування грошових коштів.
Напишіть ваш ІПН в приватні повідомлення, перевіримо інформацію щодо платежу та чому так довго не відповідали спеціалісти контакт-центру.

Коментарі

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Якісна, а головне ШВИДКА наряча лінія