Співробітники порушують закон України.
Працівник банку вул. Велика Васильківська, 100 Дмитро Н, телефонує людям які навіть не є клієнтами банку, погрожуючи описати майно. Розповсюджує особисті дані клієнтів, розповсюджує неправдиву інформацію, при цьому сам переховується, при безлічі спроб з ним зустрітися в відділенні відмовляється.
30 червня 2020, 9:04
Доброго дня, ds2517ai. Вкажіть, будь ласка, Ваш номер телефону або ІПН в особистому повідомленні.Це дозволить нам розібратись.
відправити особисте повідомлення банку
В продовження цієї історії хочу додати , що 30.06.2020. Приїхавши на відділення Васильківська 100, такого співробітника як Комісаренко Д.М. там не виявилося.
Я написав звернення на Голову правління банку з проханням надати інформацію про те чи є взагалі такий співробітник як Комісаренко Д.
Виникає питання як особисті дані клієнтів які надаються банку опинились в особи яка не є співробітником банку.
Чекаю відповіді на звернення.
Чекаю відповіді на звернення.
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 42.1 | 0 |