Приховані платежі
Маю кредитну картку вже багато років і постійно користуюся нею. 6 місяців тому почали знімати якусь міфічну плату за страхування життя яке мені не потрібно. Виписку переглядаю рідко, тому за цей час сплатив майже 2000 грн. У мене страховка життя як професійного спортсмена-водія на рік коштує дешевше, а тут я навіть поліса не бачив. Скоріш за все почалось через деякий час, як мені планово перевипустили картку. Звісно що ніхто не попереджав про «нововведення». Не раджу користуватись такими банками і сам піду закривати рахунок, бо якщо зараз дурять на декілька сотень на місяць, далі може почнуть дурити на тисячі. Я розумію що десь маленькими буквами в публічному договорі який я ніколи не читав це все прописано, і це не шахрайство, а просто щуряче ставлення до клієнтів. Не раджу цей банк.
10 червня 2020, 8:13
Доброго дня, evildan. Для того, щоб ми змогли розібратись в ситуації, вкажіть, будь ласка, Ваш ІПН в особистому повідомленні.
відправити особисте повідомлення банку
- Станислав Косовцов
- 10 червня 2020, 18:10
Альфа славится подобными мелочными загонами своих клиентов. :) Вы же уже попадались на их трюки! Почему до сих пор это терпите?
Выписку немного чаще надо смотреть чем раз в несколько месяцев, но богато жить не запретишь.
Относительно страховки при перевыпуске — это сродни Диджингл в Киевстаре при смене тарифного плана подключается автоматически — первый месяц на халяву, а дальше молча списывают у пенсионеров и недалеких пользователей.
Курс валют в Сенс Банк
EUR | 42.1 | 0 |