Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не зараховують до кінця мінімальний платіж по картам

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
valeviko 13 травня 2020, 14:51
Є 2 карти з різним використанням кредитного ліміту. По обом отримав кредитні канікули на березень-квітень. В травні вирішив оплатити мінімальний платіж по обом, як і домовлялись. Через додаток подивився розмір цих платежів і закинув з невеличким надлишком. Як завжди зарахування зразу не видно, тому через деякий час був здивований що залишилось пару грн по карті недоплати мін. платежу. Думав що помилився в розрахунках, тому докинув кусочок. Але яке ж моє здивування було коли цей кусочок пішов на погашення мінусу по карті, а не щоб дозакрити мін.платіж. Підтримка банку мотивує це тим, що є «несанкціонована заборгованість». Так тут само собою ясно що є, ви ж продовжуєте нараховувати відсотки і вони йдуть в мінус.

Власне запитання-відгук:
1. якщо ви даєте людині кредитні канікули і визначаєте розмір мін. внеску — чому ви в повній мірі його не зараховуєте?
2. якщо на зарахування мін.внеску впливає «несанкціонована заборгованість», то чому ви не додаєте її до розміру цього мін внеску?
3. чим регламентовані ці дії банку в даному конкретному випадку? який пункт Договору чи Правил визначає що ви можете залишити мені 6 грн недоплати при тому що розмір мін.внеску ви вказуєте самі? Де можна ознайомитись з цими документами?
Сенс Банк
Відповідь банку
13 травня 2020, 14:56
Доброго дня, valeviko. Вкажіть, будь ласка, Ваш ІПН в особистому повідомленні, перевіримо.

Коментарі - 3

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
14 травня 2020, 18:45
#
Доброго вечора, valeviko. Перевірили інформацію щодо Вашого запиту. На жаль, при оформленні пільгових канікул, оператор не надав повністю інформацію про погашення наявної заборгованості. Перепрошуємо за дану ситуацію. Умови компенсації в особистому повідомленні.
Відповіді на запитання:
1. Канікули надаються тільки на 5% від звичайного тіла (непрострочену заборгованість) - решту платежів Ви вносити самостійно.
2. Несанкціонована заборгованість при наявності виставляється в щомісячний обов'язковий платіж, який надходить в смс повідомленні. В Мобайлі нарахування %% на несанкціоновану заборгованість зображаються з затримкою, тому рекомендуємо вносити суму більшу.
3. Детально про кредитні канікули прописано в ДБО окремим розділом 13«Кредитні канікули» : https://alfabank.ua/storage/files/publichnoe-predlozhenie-na-oformlenie-dbo-fl.pdf
+
0
valeviko
valeviko
15 травня 2020, 14:32
#
Так не зовсім зрозуміло яким чином тоді відбулось списання. За вашою логікою в мене мало спочатку зняти непогашену заборгованість, а потім йти списання місячного платежу. А воно зарахувало майже повністю мін.платіж, а тепер при бажанні дозакрити мін.платіж воно гасить непогашену заборгованість.

Смс з точною сумою мін.платежу після застосування кредитних канікул я не отримав. Відповідно як клієнт банку користувався інформацією з додатку. Хочу наголосити, що затримка в відображенні платежу навряд чи мала місце, адже пройшло доволі багато часу між застосуванням кредитних канікул і платежем. Та й сума цього платежу вже змінилась після включення «канікул».

І що мені робити зараз? Одна карта вже в блоці з боргом по мін.платежу в 38 грн, і на іншій  6 грн боргу висить. Якось зовсім нелояльно.
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
20 травня 2020, 9:40
#
Доброго дня, valeviko. У Вас була несанкціонована заборгованість при оформленні пільгових канікул, яку необхідно внести. Наявність несанкціонованої заборгованості впливає на розмір мінімального платежу. Дуже шкода, що Ви вважаєте, що не було проявлено лояльності. Ми намагаємось максимально допомогти Вам в умовах карантину.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.9 46.65
USD 41.05 41.6
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.9 46.65
USD 41.05 41.6
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Не зараховують до кінця мінімальний платіж по картам