Наглі ОБМАНЩИКИ
Брав кредит на телефон на без відсотковий кредит сума 14996.01 залатив одразу 1000 грн далі щомісячно підрахувавши усі платежі сума на даний час сплачено 16634.67 і ще треба остаток сплатити 922.65 що це за без відсотковий кредит такий що я переплатив 1638 грн від кредиту і ще винен 922 грн при тому все в сроки сплачувалося в дані без відсокові місяці НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ і прошу Мін фін звернути увагу на Альфа Банк як вони нагло обдурюють людей і прийняти міри
5 травня 2020, 8:20
Доброго дня, Вкажіть, будь ласка, Ваш ІПН в особистому повідомленні, допоможемо.
відправити особисте повідомлення банку
- Станислав Косовцов
- 5 травня 2020, 16:39
Первое. Договор нужно изучать до его подписания.
Второе. Если есть основания считать, что банк не выполняет условия договора или условия договора не соответствуют законодательным нормам нашей страны, то нужно подавать иск в суд и жалобу в НБУ, как регулятору банковской деятельности.
Третье. Данный сайт к Министерству финансов Украины не имеет никакого отношения.
Курс валют в Сенс Банк