Банк заблокував зарплатну карту
19.03.2020 мені на з.п. карту надійшов аванс, але я не зміг його зняти тому що банк заблокував карту без будь-яких повідомлень мене про дану операцію, після дзвінка на гарячу лінію я зміг зняти кошти у центральному відділенні, це в умовах карантину, перебуваючи на лікарняному, мені довелось туди їхать, але кошти повернули,08.04.2020 мені від роботодавця знов надійшли кошти в сумі:3558 карта знов блокована, я звернувся в банк, але мені відповіли що в них є якесь пісьмо з розпорядженням мені кошти не видавати, якщо щось не влаштовує можете написать заяву і банк має право розглядати її до 30 днів, потім банк без будь-яких пояснень зняв2490 і карту розблокував, залишивши мені 1100грн, на життя і у мене дитина 8 років, у виписці по карті було вказано: списання коштів на погашення кредитів з.г.меморандуму від 13.04.2020-це поясненя банку-?!, даний факт я розцінюю як крадіжку з відповідною заявою буду звертатись до правоохоронних органів,21.04.2020 мені надійшов на карту аванс, але за декілька днів до цього мою карту знов заблокували, коштами я користуватись неможу, банк мене залишив без копійки, дзвінок на гарячу лінію(платний)тривав 30хв і не дав ніяких результатів, мене переключали від одного спеціаліста до іншого і т.д.останній «спеціаліст» дав якийсь незрозумілий номер і сказав що це колєкторська компанія, я«спеціалісту»пояснив що понняття колєктор в Україні не існує,і що це факторинг і мені повинні були надати договор факторингу, тільки потім згідно рішення суду знімать якісь кошти,і блокувати рахунки, свою позицію чому я не плачу по кредитній карті я буду відстоювати в суді, там дуже багато нюансів, певний час я добросовісно все платив поки міг,і більше року нею не користуюсь, банк відкрив на мене якийсь кредит на 12 грн, який відразу став просрочений, ще один я повністю закрив через кабінет ще в січні 2020, але він також висить просроченим, банк постійно навмисно подавав інформацію про ці просрочення в убкі, які незрозумілі мені зовсім, зараз там дефолт, звісно перекредитуватись я ніде неможу,і юриста оплатить також,і я незнаю куди мені звертатись і як це пояснювать неповнолітній дитині, банк порушуючи абсолютно всі норми закону і права людини знищує мене і мою сім'ю, я хожу на роботу, але зовсім немаю доступу до власних коштів, тому я думаю читаючи цей відгук про «недобанк» кожен для себе зробить висновки що таке АЛЬФА БАНК!!!
28 квітня 2020, 16:31
Доброго дня, Angal. Приносимо вибачення за незручності. Вкажіть, будь ласка, Ваш ІПН в особистому повідомленні, допоможемо.
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в Сенс Банк