Банк, з яким потрібно бути дуже обережним та непотрібна підтримка.

Проблема вирішена
Відділення за адресою: Луцьк, Київський майдан, 3
Користуюся послугами Альфабанку вже зо три роки. Маю кредитну картку та два кредити. Особливих проблем чи нюансів ніколи не було — менеджерка завжди все вирішувала.
Але нещодавно вирішив скористатися послугою «безкоштовного погашення кредиту» яку банк так активно нав'язує через СМС. Щоб не було нюансів — перепитав в підтримки як саме проводиться дана операція, як платіж з картки чи як переказ між картками. Отримавши відповідь «Звичайно платіж», я закинув гроші на кредитну картку іншого банку в найближчому терміналі та оформив оплату кредиту через сервіс Альфабанку. В результаті оплатив 12000 + 480 грн. за переказ на картку.
Підтримка почала розповідати що відмінити операцію вони не можуть і взагалі то не вони взяли комісію а банк-відправник. І я можу через два дні написати заяву на повернення грошей. Розумію що при поверненні грошей я не поверну сплачену комісію бо це не буде відміна платежа.
Ну і друга фішка, яку отримав сьогодні. Прийшла пропозиція «кредитні канікули» на кредитну картку. На відділені перепитав — сказали що нічого платити не потрібно і списуватися нічого не буде. Написав все ж в підтримку і отримав відповідь — можна не платити мінімальний платіж але банк візьме оплату за користування кредитом.
Ледь не попав на овердрафт завдяки «чудовій» акції.
Сенс Банк
zemanpsv, вибачте будь ласка, за некоректну консультацію співробітників. Роботу з ними провели, ваше питання вирішили по телефону.

Sense Bank
Sense Bank
15 жовтня 2019, 15:11
Взяла у роботу
20 лютого 2020, 16:13
Банк повернув на картку сплачені відсотки, за що дуже вдячний. Шкода лише, що для цього довелося писати негативний відгук.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Банк, з яким потрібно бути дуже обережним та непотрібна підтримка.