Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обходьте стороною шарашкіну контору під назвою Альфа-Банк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Depo97 5 серпня 2019, 16:40
Ця прекрасна історія знайомства з Альфа-Банком почалася весною 2019року. В магазині «Алло» оформив безвідсотковий кредит і все було безхмарно і прекрасно до перших чисел серпня. Оскільки кредит було оформлено 27.05, за умовами договору дата щомісячного платежу до 28 числа протягом 10 місяців. А ще нижче є приписка: « Дата щомісячного платежу до 20 ЧИСЛА КОЖНОГО МІСЯЦЯ У РОЗМІРІ МІНІМАЛЬНОГО ЩОМІСЯЧНОГО ПЛАТЕЖУ ( і там відповідна сума). Отже, я, як відповідальна людина, вношу перший платіж 07.06, тобто за кілька тижнів до вказаного сроку. Мені у вайбер надходить повідомлення, що на мій рахунок зарахована n-сума коштів ( доречі в кілька разів вище мінімального обов’язкового платежу). Далі настає 1 ЛИПНЯ і всім відомо, що це вже новий місяць!!! Я маю змогу і знову вношу обов’язковий щомісячний платіж, який також більший, ніж мінімальний обов’язковий щомісячний платіж. Третього Липня у вайбер надходить відповідне повідомлення, що на мій рахунок зараховано кошти. Звісно ж я спокійний, що цього місяця можна не паритися щодо платежів. І от настає серпень місяць, а з ним і СЮРПРИЗИ від Альфа-Банку. Мені надходить повідомлення про те, що в мене прострочений платіж і мені рекомендується якомога швидше його погасити. Саме цікаве, що сума вказана така, яка не відповідає мінімальному платежу ( вона менше) і вже є штраф за прострочку. Звісно ж я пішов у відділення цього чудового банку. Уважно вивчивши, що ж за інформацію видав комп’ютер, працівники банку мені повідомили, що не розуміють чому так сталося! Але рекомендують заплатити вказану суму і штраф! А ще сказали, що я можу написати заяву і банк 30 ДНІВ буде її розглядати. А штраф відповідно буде рости, як сніговий ком. І потім банк буде вирішувати чи платити мені його чи ні! І щось мені підказує, що я знаю, яка буде відповідь. Скажіть, будь ласка, чому я маю платити незрозуміло за що??? Чому маю тратити свій час, нерви, кошти на вирішення цих питань? Чому із-за вашої недосконалої системи, яка не може працювати в нормальному режимі, я повинен подарувати гроші банку? На гарячій лінії консультант теж не зміг відповісти, чому ж маю платити за прострочений платіж, адже кошти дійсно поступали і в червні, і в липні. А ще дуже сподобалася фраза консультанта « перше липня — можна вважати, фактично новий місяць». Що? Перше число кожного місяця і є новим місяцем! І один йде перед 20!!! Люб’язні, я вас переконливо прошу, негайно виправте помилку, а то про вашу шарашкіну контору знатиме вся Україна.
Сенс Банк
Відповідь банку
5 серпня 2019, 16:47
Depo97, доброго дня! Могло статися таке, що ваші останні платежі зарахувалися в один період погашення.
Надійшліть, будь ласка, в особисті повідомлення номер вашого кредитного договору. Допоможу розібратися :)

Коментарі - 4

+
+15
corsww
corsww
6 серпня 2019, 8:26
#
Вспомнилось гениальное*Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать сказал и в темный лес ягненка поволок.
Вот так и с альфой. На мой взгляд их не интересует логика, порядочность. Все настроено только для того, чтобы обобрать клиента по максимуму. Он уйдет? А не беда придут другие которых можно так же обворовать.
Беда в этой стране та, что государству плевать,. я уверен, слюной на своих граждан которые просто напросто отданы в зависимость от этих всех недобанков. А безнаказанность и порождает еще большую наглость, бесцеремонность, воровство.
+
+15
Dremcat
Dremcat
6 серпня 2019, 14:45
#
Не платите никаких штрафов. У Вас есть квитанции, платите дальше по графику. А этот чудо- банк посылайте в суд, обосновать они свои штрафы не могут.
+
0
Depo97
Depo97
7 серпня 2019, 9:24
#
Та і не збираюся! Оскільки я виплачую все вчасно і стабільно. Нехай стягують штраф з тих, хто розробив цю чудо- програму, яка не вміє відрізнити один місяць від іншого! Хоча саме цікаве, що не дивлячись на те, що я вже через цей ресурс спілкуюся з співробітником банку і він мене впевнив, що подали заявку на скасування штрафу, листи щастя мені продовжують надходити й надалі. Але тепер з акцентом на те, щоб я подумав про свою кредитну історію! А про те, що банк не думає про свій рейтинг, чомусь не згадується!
+
0
corsww
corsww
7 серпня 2019, 13:45
#
Насчет писем счастья. Опять же очередная дибило...ная программа. В нее ваши данные внести пара секунд а вот удалить они всегда не очень торопятся. А  кредитную историю могут все равно испортить. От этих...всего можно ожидать. Знаете как в анекдоте типа ложки то нашлись а осадок все равно остался
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.05 46.6
USD 41.1 41.55
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.05 46.6
USD 41.1 41.55
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Обходьте стороною шарашкіну контору під назвою Альфа-Банк