Мінфін - Курси валют України

Встановити

Проблема с кэшбеком

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
AlP 22 липня 2019, 22:06
Недавно услышал про проблему с кэшбеком при заправке из-за возврата денег, подумал, что странная ситуация — видимо заправка какая-то мутная. И вот сегодня случайно обратил внимание, что бонусы за заправку у меня аннулированы (заправка W*g через приложение). Действует такая схема при заправке «полный бак», когда изначально списывается 2000грн., и, в зависимости от вместившегося топлива, остаток рассчитывается и возвращается. Очевидно, что без возврата заправить полный бак невозможно.
Общение с поддержкой отбило любое желание обслуживаться в этом банке (хотя нареканий на сугубо банковские услуги у меня нет): общение по поводу бонусов возможно только в мобильном чате, который периодически завершается, приходится снова ждать оператора — и по новой; в процессе общения тебя просто ткнут носом в правила о возвратах, за которые все бонусы сгорают и так по кругу, несмотря на то, что ситуация не такая однозначная. Руководство в курсе, все считают это нормальным, данный нюанс даже не рассматривается (со слов операторов). В большинстве сервисов есть возможность сохранить чат. После очередного переливания воды, попросил, если возможно, скинуть ответ на мой вопрос и копию чата на почту, чтобы мои слова не выглядели голословными, но и тут началась какая-то тягонина. «Чат вы можете просматривать и сохранять у себя», на вопрос «каким образом?», 1-ый оператор сказал, что в «истории» (где у меня только история транзакций), потом выяснилось, что проматывая вручную и делая скриншоты (при том, что после дисконнектов при переходе на ссылку «правил», куски чата исчезают). На 3-5-ую прямую просьбу отправить на почту и очередной долбежке, что я могу сам скриншотить, наконец-то оператор сказал, что не имеет возможности этого сделать (почему сразу нельзя было об этом сказать?). Служба поддержки действует механически, строго в рамках их внутренних правил, нацелена не на клиента, а на репутацию банка. Ситуация с очевидным упущением в расчете бонусов, когда под правила, защищающие от мошенничества, попадают совершенно законные операции, и нежелание разобраться, усовершенствовать систему, показывают отношение к конечному пользователю.
Сенс Банк
Відповідь банку
23 липня 2019, 17:53
AlP, добрый вечер. Извините, пожалуйста, за ситуацию. К сожалению, не все консультации в чате были корректными:( Работу над ошибками провели.
Бонусы кешью действительно аннулируются даже при частичном возврате\отмене покупки, это указано в правилах программы лояльности.
Варианты решения обсудим в личке.

Коментарі - 5

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
23 липня 2019, 10:06
#
Взяла в работу
+
0
NOTbank
NOTbank
26 липня 2019, 9:49
#
Відпало бажання користуватись даною системою мотивації.
Постійно заправляв авто через додати АЗС з використанням карти Альфа-Банку так як дають кешбек 3-4%. Але не все так прекрасно. Банк систематично анульовує нарахований кешбек. Суть ось в чому. На багатьох АЗС при заправці через додаток чи купівлі певного об'єму палива ціна за літр перераховується АЗС, і потім повертається на карту.
На приклад: ціна за 1 літр = 30грн. 
При купівлі 50 літрів з карти списується 1500 грн. 
За умовами акції, на АЗС мені надається знижка 3 грн. на 1 літрі. 
АЗС мені перераховує вартість бензину і повертає 150 грн. на карту.
Альфа-Банк каже що це повернення товару і вказує пункт 3.11 правил  - У разі скасування операції (повернення товару, часткового повернення товару і т.п.) - такі бонуси підлягають сторнуванню. 
Частково їх можна зрозуміти, але як я мав повернути залитий в бак бензин назад АЗС, для мене це залишається загадкою). Але операція не була скасована. Як варіант, напишіть уже в правилах, БУДЬ-ЯКЕ ЗАРАХУВАННЯ КОШТІВ ВІД ПРОДАВЦЯ Є ПІДСТАВОЮ ДЛЯ АНУЛЮВАННЯ БОНУСІВ.
В підтримці банку не захотіли слухати, єдиний аргумент -  ви повернули товар. 
Добре що на ринку є інші банки, які поводяться більш клієнтоорієнтовано в подібному сервісі. Привіт monobank).
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
26 липня 2019, 10:11
#
Анулювання нарахованих за операцію бонусів відбвається при поверненні/частоковому поверненні товару, а не будь-якому зарахуванні кошів. При розрахунках на АЗС, торговець, частіше за все, проводить вказану вами операцію як операцію REVERSAL, що означає для банку повернення товару. При цьому ми не можемо знати, що насправді ви отримали знижку. Питання про скасування бонусів при заправці на АЗС зараз на обговоренні.
+
0
NOTbank
NOTbank
26 липня 2019, 10:23
#
Мене, як споживача послуг, не цікавлять технічні нюанси.  Все має бути прозоро. Я здійснив заправку авто? Так. З мене зняли кошти на АЗС? Так. Я отримав кешбек? НІ! Не варто буи банком де все основне написано в кінці аркуша і дрібним шрифтом.
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
26 липня 2019, 10:36
#
Ваша позиція зрозуміла. Працюємо над покращенням ситуації. Напишіть номер рахунку в ПП, будь-ласка, подивлюся, що можна ще зробити конкретно у вашому випадку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.05 46.6
USD 41.1 41.55
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 46.05 46.6
USD 41.1 41.55
Всі курси банку