Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайські дії в Альфа-банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
para53 12 листопада 2018, 11:51
Я користувач кредитної картки Wold Максимум розрахункова дата 11 число. В пятницю 9 листопада я погасив всю поточну заборгованість провівши в Май Альфа проводку з вкладу «Ощадний» відкритого в цьому банку на на свою кредитну картку Wold Максимум. Коли проводив операцію видається дата закінчення операції 9.11.2018. Проводка внутрібанківська була здійснена до 12 годин. У переліку операцій у Май Альфа дата закінчення операції значиться 9.11. А в понеділок 12 числа банк мені нараховує 60 грн. за касове обслуговування, аргументуючи це тим що дата закінчення операції була 12 листопада оскільки 10 і 11 число вихідні дні. Так затримуючи внутрібанківські проводки банк заробляє собі комісію.
Сенс Банк
Відповідь банку
12 листопада 2018, 14:46
para53, доброго дня. Уточніть, будь ласка, ваш ІПН. Я перегляну деталі переказу та строкам зарахування коштів.

Коментарі - 5

+
0
infoexp
infoexp
12 листопада 2018, 13:44
#
На шахрайських діях альфабанк заробляє, по іншому не вміє, ситуація така майже у всіх клієнтів
+
0
Toxa David
Toxa David
12 листопада 2018, 15:22
#
Не единичный случай. Иногда 60гр. возвращают на счет. https://minfin.com.ua/company/alfa-bank/review/120941/#comments
+
0
Toxa David
Toxa David
12 листопада 2018, 15:30
#
https://minfin.com.ua/company/alfa-bank/review/120853/#comments Ответ банка; Winzo, добрый день. Один раз вам уже компенсировали РКО, и я рассказывала как избежать его начисления в будущем. Вины банка нет в том, что вы не последовали рекомендациям.
+
0
wman
wman
12 листопада 2018, 17:14
#
«розрахункова дата 11 число. В пятницю 9 листопада я погасив»
Особисто моя версія (бо інших пояснень не маю):
у комп. програми Альфа-банк інструкція: якщо 11 — неділя то
звернутися до клієнтського рахунку о 00:01 впятницю
9 листопада. А там тоді саме у цей час був «мінус».
(тому треба отримати виписку у грудні за цей місяць та переконатися)
+
0
987
987
15 листопада 2018, 11:07
#
У меня аналогично. Расчетная дата — 13.11 (вторник). В понедельник утром (до окончания опер дня) с дебитного счета в Альфабанке закрываю по Мy Alfabank всю задолженность по кредитной карте +15 грн. за обслуживание. В интернет банкинге вижу, что задолженности нет. Но не тут то было. Проводка по зачислению денег прошла 13 числа. И мне начислили и списали 60 грн. за обслуживание. Что еще бросилось в глаза — все суммы, проплаченные с 9 по 11 тоже прошли 13 числа.
Таким образом чтобы не попасть на комиссию, надо обнулять карточку за 5 календарных дней до расчетной даты.
Ок, не вопрос, следующий раз так и сделаю. Вот только эти 5 дней я буду рассчитываться карточками других банков, не проблема. Альфа за эти 5 дней недополучит комиссию от Мастеркарда. Кто кого обманул, не знаю, но неприятный осадочек остался.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.75 45.4
USD 41.1 41.65
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.75 45.4
USD 41.1 41.65
Всі курси банку