найгірший банк який не цінує діючих клієтів!

Проблема вирішена
Nadya Mydrak
Найгіршияй банк який тільки може бути. Некомпетентні оператори які нічого не бачать і не знають. У звязку із втратою картки позвонила на гарячу лінію і У звязку із втраптою картки замовила нову, втрачену заблокувала. Сказали картка виготовляється 7 банківських днів максимум. Робили картку 3 тижні. Я немогла поповнити ні через картрахунок ( не пішов платіж через ощадбанк(маю квитанцію), ні через термінал, так як небуло картки на руках. З вини банку я невношу платіж. І нарахували штраф. заявку на відміну штрафу розглядають місяць. Хоча оператор казала що за два тижні подзвонить скаже рішення. от такий банк
Сенс Банк
Nadya Mydrak, доброго дня. Приношу вибачення за незручності і довге очікування. Дійсно була затримка з перевипуском карти і списанням штрафу. Відсутність діючої карти на руках ніяк не впливає на проходження платежу через інші банки. Кошти не зараховуються у випадку введення неправильних реквізитів. Без карти рахунок можна поповнити в МАБі і кешині :-) Штраф списаний.

Коментарі

Курс валют в Сенс Банк

USD 43.6 44

Курс валют в Сенс Банк

USD 43.6 44
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / найгірший банк який не цінує діючих клієтів!