Діставучий бот в колцентрі
У альфа банка є підтримка, там можуть щось корисне підказати. Всю ситуацію псує на диво діставучий і погано пророблений бот автовідповідач. Прорватись через нього до живої людини часто буває справді нетривіальним завданням. В кращому випадку він видає вам купу непотрібної загальної інформації по темі і не дуже(яку можна легко знайти в інтернеті і без нього) і, ніяк не допомігши, завершує дзвінок. В гіршому випадку він просто вас не розуміє і задає по декілька разів одне і те саме питання. Випадків, коли б бот корректно і чітко відповів на моє запитання, на моїй памяті ще не було.
9 жовтня 2018, 10:27
TheF0cus1, добрій день. Может Алла и не всегда понимает с первого раза, но ее постоянно учат :) Уточните, пожалуйста, с какого номера звонили, когда именно и на какой вопрос она вам не ответила/ответила некорреткно, посмотрим, как она отработала. По результату я отпишу.
відправити особисте повідомлення банку
- Qwerty1999
- 8 жовтня 2018, 21:36
Бот как бот, только и того что зовут Алла.
Звоните и на первый же вопрос Аллы — просите соединить с МарьИвановной.
С третьего раза обычно соединяет…
Звоните и на первый же вопрос Аллы — просите соединить с МарьИвановной.
С третьего раза обычно соединяет…
На вопрос Аллы «Что вас интересует?» помогает фраза «Операции по карте» — соединяет сразу со специалистом. Проверено не однократно.
- Nadya Mydrak
- 11 жовтня 2018, 20:33
Я знайшла спосіб як діючому клієнту, який рік користується послугами банку звязатись з оператором. Кажіть що хочете оформити кредит. Корисливий банк тут же переключає на лінію продаж. А вже лінію продаж просити переключити на лінію обслуговування. Хоча оператори некомпетентні теж.
- Nadya Mydrak
- 11 жовтня 2018, 20:37
Алла, коли я говорила невдалий платіж по картці, просто видала кучу непотрібної інформації і вибиває. От така пована банку до діючих клієнтів. Чесно вже боюсь великі суми перероховувати карткою цього банку.
Курс валют в Сенс Банк