Мінфін - Курси валют України

Встановити

Уникайте операцій с банкоматами Альфа-Банка. Пограбують.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
atas 4 жовтня 2018, 0:22
Увага хочу застерегти громадян від будь яких стосунків з АльфаБанком. Дуже ненадійний банк. Я являюсь клієнтом ПриватБанку з 2007 року, (Золота карта універсальна), у ньому ж отримую пенсію. Раніше доводилось знімати кошти у банкоматах других банків по картці ПриватБанка як в рідному місті, так і в других містах. Ніде, ніколи не виникало ніяких проблем. У серпні 2018р, я хотів зняти готівку, 200 грн., у банкоматі АльфаБанку №7880036 по пр… Соборному 88, (полінувався перетнути перехрестя, щоб зняти готівку у банкоматі ПриватБанку). Здійснивши стандартні процедури з карткою, замість грошей, через якийсь час, отримав повідомлення на дисплеї банкомата, що час обробки даних перевищено, операція не здійснена. Забравши картку, я з дружиною пішов від банкомата, щоб зняти кошти в другому банкоматі. Відійшовши на декілька кроків, я отримав повідомлення в додатку Приват24 на телефон, що кошти (200 грн.) з моєї картки списані, тобто шо я їх отримав в банкоматі. Я повернувся до банкомата, думав може я не дочекався грошей, але грошей не було. Я подзвонив на гарячу лінію ПриватБанку і повідомив про ситуацію. Оператор сказав, що мою заявку прийнято і буде розглянуто протягом декількох днів.Поки я стояв у роздумах біля банкомата, підійшли дві жінки з дитиною. Я з’ясувалося жінка з дитиною хотіла зняти 1000 грн. але отримала так як і я. Друга жінка виявилась співробітником банку, яку викликала потерпіла. На мою скаргу, вона порадила прийти другого дня у банк з паспортом і інд. кодом і написати заяву на повернення коштів. Також вона сказала, що не варто хвилюватись, тому, що працює відео спостереження і все зафіксовано. Це трапилось у вечорі напередодні вихідних. Після вихідних я прийшов до банку з документами. Мені повідомили, що так як я являюсь клієнтом другого банку, то моя заява буде розглянута протягом семи днів, а кошти можливо будуть повернуті на протязі 45-120 днів. Виходить, щоб пограбувати мене (інакше не назвеш те що трапилось), банку вистачило приблизно хвилину, а повернення втраченого я повинен чекати до чотирьох місяців. Всі мої спроби зв’язатись телефоном з головним офісом розбились об байдужих роботів-автовідповідачів. Щоправда одного разу мені пощастило і жива оператор відповіла на дзвінок, але почувши, що мова іде про кредитку, пообіцяла переключити на другого спеціаліста, після цього в моєму телефоні трохи пограла музичка і лінія була роз’єднана. Написав листа на електронну адресу і отримав відповідь, що отримав роз’яснення телефоном, але зі мною ніхто не спілкувався. Зараз початок жовтня, чекаю. Не думав писати, ала знайома поскаржилась, потрапила в аналогічну ситуацію з цим банком, ще й кошти допомоги на дитину не видав банкомат. До речі коли я приходив до банку написати заяву, ще одна жінка писала заяву на повернення коштів не виданих банкоматом. Але я зрозумів, що клієнтам АльфаБанку простіше вирішувати такі питання ніж клієнтам інших банків. Будьте уважні, не потрапляйте у халепу.
Сенс Банк
Відповідь банку
4 жовтня 2018, 12:39
atas, доброго дня. Я приношу вибачення за ситуацію та незручності. Банкомат — це техніка, яка іноді ламається, на жаль. Оскільки ви знімали кошти з карти іншого банку, то питання вирішується через банк-емітент карти. Статус вирішення питання уточнюйте в ПриватБанку.

Коментарі - 5

+
0
Виолета Руденко
Виолета Руденко
4 жовтня 2018, 1:21
#
Мошенники этот Альфабанк из РФии, подключают какое-то ТОВ «ЕАПБ» для запугивания граждан Украины
+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
4 жовтня 2018, 19:02
#
Да это обычные коллекторы! Причем родные — украинские. :) Не парьтесь вы так сильно за них. Ничего особенного в них нет.
+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
4 жовтня 2018, 19:06
#
Аtas, вам правильно дал совет аноним женского пола, пишущий от имени альфы. Прислушайтесь. Это тот редкий случай, когда подобные анонимы что-то толковое пишут. Вам повезло! :)
+
0
atas
atas
10 жовтня 2018, 9:26
#
Дякую за відповідь, але поясніть, де знаходяться кошти, які не видав мені ваш банкомат, у вашому банку, чи у банку емітента картки, і чому я змушений чекати так довго їх повернення? Віджати їх у мене вистачило приблизно хвилини.
+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
10 жовтня 2018, 10:25
#
Atas, доброго дня. Після того, як клієнт оформить претензію в банку-емітенту карти (в вашому випадку Приват), емітент в той же день забирає кошти з рахунку банку, банкомат якого не видав вам кошти (в даному випадку Альфа). Згідно з правилами МПС подібні звернення клієнтів розглядаються 30-45 календарних днів. Уточнюйте деталі в Приваті.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.45 44.05
USD 40.5 40.95
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.45 44.05
USD 40.5 40.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Уникайте операцій с банкоматами Альфа-Банка. Пограбують.