НЕ можливість реєстрації он-лайн для розміщення депозиту без ІНН
Так, п. 63.6 ст. 63 та п. 70.1 ст. 70 Кодексу особи, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган, ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім’ям, по батькові, серією та номером паспорта. До паспортів зазначених осіб вноситься відмітка, яка свідчить про наявність ПРАВА здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта (ID-КАРТКИ). Тому ваш банк ОБМЕЖУЄ таке ПРАВО.
3 травня 2018, 18:02
24199288, доброго дня! Ваше питання уточнюється.
відправити особисте повідомлення банку
«особи, які через свої релігійні переконання» — такі особи не можуть користуватись мережею інтернет саме через свої релігійні переконання…
- Qwerty1999
- 3 травня 2018, 17:26
Ведь в реальных IP-адресах может скрываться число дьявола.
Не понимаю, зачем религиозным фанатикам светский интернет, светские банковские услуги и прочая светская дребедень.
- Ответ банка
- Sense Bank
- 4 травня 2018, 9:55
24199288, доброго дня! Так дійсно, на сьогодняшній день немає технічної можливості зареєструватися і оформити продукти Банку в My Alfa-Bank, якщо клієнт відмовився від ІПН. Рекомендую Вам звернутись у відділення для оформлення депозиту.
Курс валют в Сенс Банк