Мінфін - Курси валют України

Встановити

Як альфа-банк підмінив матеріал з Вікіпедії

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Ivahkiv 25 липня 2017, 22:54
Відомо, що готі́вка (англ. cash money) — сума грошей у вигляді банкнот і монет. Це зрозуміло, але не Аьфа-банку, адже випустивши свій продукт під назвою «Максимум готівка» та пропонуючи тут alfabank.ua/private-persons/credits/cards/maksimum-gotivka 0 грн. за зняття готівки у будь-якому банкоматі! — я так і зробив, та був «приємно вражений» коли банк надіслав смс у вигляді 26% за обслуговування цією карткою. Підписуючи договір, працівник банку мене завірив, що я зможу вільно та без додаткових % знімати готівку у всіх банкоматах, а сплатою за користування буде лише 0,01% річних, як описано тутalfabank.ua/storage/tb-tree.node_info_block/2017/06/06/1496757149_kreditna-kartka-maksimum-gotivkapdf.pdf. Тобто не готівка!, а «Моментальна розстрочка на карту».
Вже інший працівник банку пояснив, що їхнє поняття розстрочка на карту таке — 0,01% річних я зможу отримати при таких умовах:

1. Кредитною карткою «Максимум готівка» я можу розрахуватися за товар тільки оформляючи розстрочку у представника Альфа-банку.
2. Сума має бути більшою, як 1000 грн.
3. Баланс на моїх картках та рахунках має бути від'ємний.
4. І саме головне – банк залишає за собою право відкривати чи не відкривати кредитну лінію на умовах програми «Моментальна розстрочка на карту» під 0,01% річних.
5. Але це ще не все. Розрахунковий період повернення коштів банк установив 23 число кожного місяця, тобто про пільговий період рівний 55 днів вже ніхто не говорить.
6. Повернення коштів за кредитною карткою «Максимум готівка» краще проводити через my.alfabank.com.ua/login, в інших випадках нараховуються додаткові платежі.

PS: розстрочка — спосіб оплати товарів або послуг, при якому платіж здійснюється не в повній сумі їх вартості, а по частинах. Як Ви, шановні читачі, вже здогадалися ні слова про такі умови не прописано у договорі. Аьфа-банк – ти супер… Оцінка 1.
Сенс Банк
Відповідь банку
26 липня 2017, 14:01
Ivahkiv, доброго дня! «Максимум готівка» — це назва продукту, а не підміна понять. Основною перевагою данної карти є те, що Ви можете знімати готівку в будь-якому бонкоматі без додаткової комісії. По карті пільговий період не передбачений, с тарифами Ви можете ознайомитись за посиланням: https://alfabank.ua/upload/maksimumallgotivka.pdf. Разрахутковою датою встановлюєтся завжди дата підписання договору. Є така послуга « Моментальна рострочка», яка дозволяє виплачувати покупки в рострочку, умовою її надання є те, що покупка має бути за рахунок кредитних коштів та безготівкивим розрахунком, з умовами Ви можете ознайомитись за посиланням: https://alfabank.ua/private-persons/installment

Коментарі - 1

+
0
Alkon
Alkon
26 липня 2017, 5:59
#
23 число — это дата выдачи вам физической карты. Про 55 дней интересно конечно рассказывает банк. Еще банк оставляет за собой право зачислять на карту вам деньги до 3-х дней.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.1 45.8
USD 41.3 41.95
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.1 45.8
USD 41.3 41.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Як альфа-банк підмінив матеріал з Вікіпедії