Заблокована зарплатна карта
- Qwerty1999
- 27 вересня 2016, 22:47
Зарплата сотрудников банков — это святое. :)
А то, что Альфа-банк вытворяет даже с новыми, только что выпущенными картами — это больше похоже на целенаправленное издевательство над клиентами.
Могут себе позволить…
Могут себе позволить…
Сьогодні подзвонив на 0-800. Останій шанс. По зп карткам обіцяли розібратися і у вечері розблокувати карту. Уже 22.30 смс ще не приходило. І у мене не було можливості перевірити у банкоматі. Завтра зранку перевірю. Якщо нічого не буде то відпишу на емейл. Да, коли оформляв картку на сусідніх віконцях було декілька осіб у яких було заблоковано карти. Я дуже здивувався таким масовим подіям. Видать недарма.
Ураааа!
З номера 0-800 виконали те, що обіцяли. Карта розблокована. Чистосердечна подяка!
Хочу виразити окрему подяку тим особам які 'завтра' мали розблокувати карту, якщо я не помиляюсь відлік почнемо із суботи, неділі, понеділка, вівторка, середи. Дякую! )(^$#@*&/$@*&^$##!!!
- Qwerty1999
- 29 вересня 2016, 17:46
Как иногда мало надо обычному украинцу для счастья.
Курс валют в Сенс Банк
Дійсно, активація зарплатної карти можлива протягом 2-х робочих днів після її отримання. Про можливість активації карти в банкоматі повинно надійти смс-повідомлення. Смс-повідомлення відправляється після актуалізації Ваших даних в системі Банку, відповідно, отримавши смс, картою можна скористатися на наступний робочий день. Якщо досі смс не прийшло, то прошу Вас вислати номер Вашого ідентифікаційного коду з посиланням на відгук на info_client@alfabank.kiev.ua. Відповідь буде надана особистим повідомленням.