Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Сенс Банку: Мукачево, вул. Лавківська, 1-Д

Адреса:
Закарпатська область, Мукачево, вул. Лавківська, 1-Д
Телефон:
0 800 502-050
Час роботи:
Пн-Нд: 09:00-18:00, каса: 09:00-17:45
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
1 квітня 2023, 10:40
Не можуть вирішити проблему, мені постійно телефонують з Альфа банку за неіснуючий кредит мого чоловіка, чоловік на фронті з ним немає зв’язку, коли я хочу вирішити проблему кажуть, що не можуть мені розповісти за проблему мого чоловіка, навіщо телефонують тоді мені, коли чоловік був вдома він багато разів писав і дзвонив у банк, щоб перестали нам терористично дзвонити та писати, у відділенні сказали що нема по такому договорі ніякої заборгованості, але і надалі телефонують і надсилають повідомлення за неіснуючий борг. Банк жахливий оминайте його всіма шляхами
Коментарі (4)
Ответ банка
Сенс Банк
AlfaBank
1 квітня 2023, 11:06
Вам у приватних повідомленнях я надав відповідь. Що вам я не можу надати інформацію по вашому чоловіку, так як ви являєтесь третьою особою, а я за законом не можу розголошувати дані про наших клієнтів.

В цій ситуації мені дуже прикро, що відразу вашому чоловіку не допомогли. Але я прошу вас, нехай він напише нам у чат підтримку й ми йому неодмінно допоможемо!
Він може написати нам на електронну адресу: help@sensebank.com.ua
Також у наш чат підтримки у Телеграмі в боті: https://t.me/sensebankbot (потрібно запустити бота та задати питання, тоді підключиться агент підтримки).
А також надаю посилання на Фейсбук: https://www.messenger.com/t/SenseBankUkraine
Та Інстаграм: https://ig.me/m/sensebank.official
Так само ваш чоловік може написати нам із застосунку Sense SuperApp: https://hi.sensebank.com.ua/newchatsupport

Головне, щоб він звернувся до нас і ми йому все деталізуємо та допоможемо вирішити його питання 👌
/Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
5 не зарахована
29 червня 2022, 13:07
Замовила карти за 5 хвилин, завдяки оператору Нікіті. Дуже вдячна Вам.
Коментарі (4)
Ответ банка
Сенс Банк
30 червня 2022, 12:25
Вдячні вам за подяку😘️
5
2 квітня 2021, 13:17
Хочу выразить свою благодарность за профессиональное обслуживание сотрудницы Любовь Гарнадь, отделение Епицентр в Мукачево. Очень внимательное, грамотное и быстрое обслуживание.
Написати коментар
Ответ банка
Сенс Банк
2 квітня 2021, 13:55
Hamal, дякуємо за відгук
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Сенс Банку за адресою Мукачево, вул. Лавківська, 1-Д. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Сенс Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Сенс Банку розташованому за адресою  Мукачево, вул. Лавківська, 1-Д- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.