Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Сенс Банку: Вінниця, с. Зарванці, Хмельницьке шосе, 1-А

Адреса:
Вінницький район, с. Зарванці, Хмельницьке шосе, 1-А
Телефон:
0 800 502-050
Час роботи:
Пн-Нд: 09:00-19:00, каса: 09:00-18:45
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
23 червня 2019, 17:58
Мы с супругом на той неделе ходили в одно из отделений Альфа-Банк подавать заявку на кредит. Возлагали на этот «поход» большие надежды, поскольку у них проценты не сильно драконовские и по заверениям части наших знакомых, с одобрением заявок проблем нет.
Нашу заявку одобрили быстро, где-то за чал, и еще минут 40 ушло на оформление самих документов по кредиту. В принципе, довольно быстро уложились.
Нужную сумму нам выдали. Общение проходило нормально, персонал был вежливо, не дерзил. Адекватно отреагировали на наше желание перечитать договор, не торопили.
Написати коментар
Ответ банка
Сенс Банк
24 червня 2019, 9:57
rosalinda88, доброе утро. Всегда к вашим услугам:) Благодарю за отзыв.
5 не зарахована
1 травня 2019, 1:46
Мы с мужем хотели взять кредит на покупку машины с рук. Подавали заявки сразу в три банка, где условия были более-менее адекватными. Альфа-Банк был одним из них. И в итоге, именно тут мы смогли получить нужную нам сумму в полном объеме и под нормальные проценты. В двух других банках нам не понравились условия, на которых нам одобрили кредит.Оказалось, что пустая кредитная история для некоторых банков проблема, полную сумму не хотели нам давать. А тут одобрили без проблем. И оформили документы быстро, не требовали справки и так далее. Довольствовались стандартным пакетом документов.
Спасибо большое!
Коментарі (3)
Ответ банка
Сенс Банк
2 травня 2019, 11:59
Ирина, добрый день. Всегда к вашим услугам:) Спасибо, что поделились впечатлениями.
Відповідь адміністратора
Мінфін
3 травня 2019, 19:29
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 03.05.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відділення та банкомати Сенс Банку в Вінниці 🏦 / Відділення Сенс Банк: с. Зарванці, Хмельницьке шосе, 1-А, Вінниця
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Сенс Банку за адресою Вінниця, с. Зарванці, Хмельницьке шосе, 1-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Сенс Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Сенс Банку розташованому за адресою  Вінниця, с. Зарванці, Хмельницьке шосе, 1-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.