Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Tanya294 6 травня 2025, 15:22
Одноразовий пароль не приходить, причому проблема саме зі сторони банку, оскільки всі інші смс приходять і навіть з цього банку, не приходить саме одноразовий пароль, писала на пошту банку, вони сказали що проблема не з їх сторони і далі просто ігнорують, не відповідають!
PUMB 6 травня 2025, 16:08
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми бажаємо все перевірити та розібратись в ситуації. Невдовзі надамо зворотний зв'язок.
PUMB 9 травня 2025, 14:12
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнення стосовно виду операції, її дати та часу, що є важливими для перевірки інформації, вказаної у відгуку та вирішенні питання. Якщо проблема залишилась актуальною, будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, коли Вам буде зручно, аби ми мали можливість провести детальну перевірку.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
Вячеслав Орешкін 2 травня 2025, 18:21
Я не пишу комментарии, но тут банк Пумб, просто пробил дно.
У меня были арестованы счета, дело закрыли 24.04, исполнительная направила во все банки постановления о снятии арестов в пятницу все банки снимают аресты, кроме банка Пумб, куда письмо идёт УкрПочтой, письмо идёт с Одессы в Киев 5 дней, ну то ладно…Письмо пришло 30.04 в 15:09, 1,05 в 16:38 его вечером забирают, пролежало на почте сутки, после чего его забрали и дальше ничего не происходит. Сегодня 2 мая, счета также в пумбе заблокированы
Звонил я на горячую линию, писал в чате, мол как продвигается дело, заберут письмо или нет, на что мне расчитывать, просто ждите, сколько не понятно, сначала мы подаем запрос о том получил ли банк письмо о снятии ареста или нет, сначала ответ приходит в течении 10 минут, потом уже 2 дня, ответа нету, на вопрос как быстро происходит снятие арестов, сначала ответ: в день, когда письмо приходит в банк, потом уже в течении 2-х дней, потом в течении 3-х дней, вчера мне заявляет девушка, что от 5 до 7 дней и то, если там всё правильно сделано, банк за этот период только рассмотрим постановление и ещё надо время, пока снимут арест
По иронии, именно в этот банк приходит зарплата, жена далеко, ей тоже нужны день, как обычному человеку, сходить в магазин, покушать что-то и т.д, но воспользоваться деньгами не могу
Это не серьезное отношение к людям, я очень жалею, что стал Вашим клиентом
Коротко: персонал не знает, что делать больше, чем оставлять запрос, не ориентируются во времени, сколько должно происходить, клиент не знает, сколько времени ждать ответ, (просто ждите, мы не в школе, чтоб ждать) нужны временные рамки, единственная девушка, которая написала в тех помощь и началось какое-то действие, после этого
PUMB 2 травня 2025, 20:05

mark77793 2 травня 2025, 5:58
Очень долго думал оставлять отзыв или нет, но уже настолько сильно накипело, что видимо пора.
Немного предыстории. Каждый месяц пополняю кошелек wise, прежде чем пополнить карту через кассу, звоню в службу поддержки и уточняю ничего ли не поменялось и пройдет ли транзакция, так как слышал что если положить деньги на карту, то снять деньги со счёта сразу не получится без комиссии, а комиссия составляет вроде бы 1.5% от суммы. Там такая интересная логика что если положить деньги в марте, то снять без комиссии можно будет лишь в мае. В очередной раз, позвонил в марте 10 числа когда планировал пополнение, уточнил, меня оператор заверил что всё как обычно, никаких проблем не возникнет и транзакцию можно будет произвести. Я с чистой душой поехал, положил деньги, пытаюсь сделать платеж, мне выдается ошибка. Звоню в службу поддержки дабы выяснить как так, оказывается у типа транзакции поменялся MSI code и с 1 марта согласно НБУ данная транзакция не поддерживается и пополнение совершить невозможно. Вот тут и началось самое интересное. Выходит что оператор меня дезинформировал и я попал в ситуацию, когда деньги вывести не могу из-за 1.5%, вроде процент не большой, но чем больше сумма, тем больше сумма которую ты просто должен отдать банку за неквалифицированность их сотрудников. В моём понимании, банк предоставляет услуги и берёт за это комиссии, соответственно, за плохую работу службу поддержки которая вводит людей в заблуждение и люди теряют деньги из-за этого, банк должен нести ответственность и искать выход, компенсировать это или как минимум искать выход как исправить ситуацию.

10 числа когда это произошло, позвонил в службу поддержки дабы выяснить эти все нюансы, служба поддержки подсказать ничего не могла, сказала мы за это не отвечаем и вам нужно оставить жалобу чтобы мы могли прояснить детали. Оставил обращение под номером 202503−3227 с пометкой что мне перезвонят. Основной мой запрос был в том, «как мне вывести деньги без комиссии из-за некачественного информирования сотрудником службы поддержки», сказали рассмотрение заявки займёт 3 дня, прошло 3 дня, тишина, потом приходит автоматическое уведомление что из 3х дней, время ожидания превратилось в 30 дней. Со временем станет понятно после следующих обращений, что у банка это распространённая практика, вводить людей в заблуждение и никогда не предупреждать что время рассмотрения заявки спокойно может быть продлено из 3 дней в 30.

20 марта получаю ответ на почту (хотя в самом начале указывалось звонком, служба банка объяснила это тем что 3 раза они пытаются звонить, а потом если не дозвонились, то отправляют ответ по почте, но это всё вранье, так как никто не звонил и связь у меня не пропадала). Ответ на почте был формата «мы провели беседу с оператором который вас неправильно проинформировал и на этом всё!». Это супер что вы сделали свою работу, только обращение заключалось в совсем другом и его просто напросто проигнорировали! Пришлось звонить снова в службу поддержки банка 21 марта и оставлять новое обращение под номером 202503−7252, так как 20 числа был занят. Сказали что рассмотрение займет 3 дня, но мы то уже знаем что это вранье. Прошло 3 дня, как ожидалось пришло уведомление что им нужно больше времени и срок ожидания составляет 30 дней со дня даты подачи обращения.

Что имеем на текущий момент, ответа по своей заявки я так и не получил (ни через звонок, ни через почту), хотя прошло уже больше месяца, видимо у банка это распространённая практика, создавать проблемы, а не искать выход как решить их. У меня как у клиента сложилось крайне негативное впечатление о сотрудниках банка и их стоящем руководстве которое совсем не следит, не контролирует своих сотрудников и всячески не пытается нести ответственность за их работу исходя из того с чём мне пришлось уже столкнуться.

По итогу, потерял кучу времени, ситуация так и не была решена, как я вижу никто никакой ответственности не понёс, можно со 100% уверенностью утверждать что такие ситуации не редкость и с таким отношением к клиентам банка, текущий банк заслужено имеет очень низкую оценку. Для себя вынес, что полагаться на службу поддержки банка не имеет смысла. Если вам нужно провести какую-то операцию, то я вам советовал бы сам изучить этот вопрос самостоятельно согласно их тарифов и предоставленных возможностей на сайте, а лучше сделать пробную операцию на небольшую сумму, дабы убедиться работает или нет, и не попасть в ту ситуfцию которую я попал. По итогу, после потраченного времени, теперь могу спокойно снять деньги без комиссии, но толку то, платёж мне нужно было совершить в марте, к сожалению никто мне потраченного времени и нервов не вернёт, потому пользуйтесь услугами данного банка на страх и риск, так как потерять время вы сможете спокойно, так как никто там ничего не контролирует, полный хаос.
PUMB 2 травня 2025, 9:41
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми проведемо перевірку та обов’язково надамо Вам зворотний звʼязок.
PUMB 20 травня 2025, 12:13

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію ми надали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
yurakresan 30 квітня 2025, 12:39
Відділення за адресою: Львів, вул. Мирослава Скорика, 17
Користувався банком 5 років. Коли на поповнення карток пумб у терміналах City24, EasyPay ввели комісію зрозумів шо діло пахне кіросіном.

Поміг другу порубати дерева на подвірʼї на дрова. За це він відплатив мені переказом на карту у розмірі 5100 грн. На другий день картку заблокували. Менеджерка каже, що це неправомірна операція. Написав заяву на розблокування, надав квитанцію. На що з Києва, з головного відділення надійшло повідомлення, щоб я, як клієнт, надав офіційний договір, який підтверджує факт виконання послуги, за яку я получив гроші. Я пану Василю поміг дрова поколоти, який договір… Забув би за цей банк, але мав там кредит. Вже 4 раз навідуюсь у відділення, щоб вирішити питання. Перший раз дізнатись причину блокування. Другий раз — отримати бланк, з поясненням, як розблокувати рахунок. Третій раз подати запит на розблокування і отримати відмову. Четвертий раз писати заяву на розірвання співпраці. Буде і 5,6,7 бо з Пумбом так просто не попрощаєшся. Прямо зараз вже 2.5 години сиджу у відділенні номер 3 у м. Львів. Менеджерка сказала, чекайте, адже просто так закрити рахунок не можливо. Має надійти відповідь з Києва. Йдете в відділення Пумб беріть з собою термос і канапки. Шкодую, що звʼязався з ними, а також брав участь у реферальній програмі, запросивши понад 100 людей. У цьому ж відділенні висить на стіні якась грамота за 1 місце. Давно цю грамоту треба їм знімати, бо банк спортився остаточно. Знімайте свої гроші з цього банку, бо як вас блокане всі ваші депозити заморозять на дуже довго. Окрім кредиту зависло там 1500 грн, останні гроші, що мав і то заморозили…
PUMB 30 квітня 2025, 15:21

Мінфін
Відповідь адміністратора
29 травня 2025, 12:52
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/05/29/151746338/
yulia2005 29 квітня 2025, 20:48
Відділення за адресою: Рівне, вул. Богоявленська, 2
Прийшло пуш повідомлення у додаток, що банк припиняє ділові відносини. До цього жодного запиту стосовно операцій не було, ніхто не телефонував і не запитував щодо моїх операцій. В мене заблокувалася картка на яку я отримую заробітну плату (вона була відрита у рамках зарплатного проекту). По моїх операціях — на неї надходить заробітна плата та можливе надходження дрібних сум (до 200 грн повертали подруги за відвідування кав’ярні). Я звернулася у відділення банку, щоб вияснити причину, адже не можу користуватися картою, бо вона заблокована. Працівниця банку подивившись мої операції сказала що серед них немає незрозумілих або підозрілих операцій і вона не розуміє чому банк припинив зі мною ділові відносини і про причини блокування моєї карти вона мені не може надати, адже вона не знає. При цьому ця ж працівниця банку наполегливо рекомендувала написати заяву на закриття моїх рахунків та мобільного додатку чим добровільно припинити ділові відносини з пумб (за її словами без написання цих заяв тобто без закриття всіх рахунків я не зможу отримати залишок своїх коштів з зарплатної картки які я отримала офіційно без будь яких порушень та за які підприємство по мені відзвітувалося в державні органи). Спробувала зателефонувати на гарячу лінію причин блокування так і не повідомили відправивши знову у відділення
банку. Фінмоніторинг нормальних банків спочатку дізнається у клієнта чи зв’язується з ним, якщо виникають якійсь питання. Пумб тупо розриває відносини та блокує ваші кошти. Це нездорово і так не має бути. Допоможіть розібратися в даній ситуації оскільки якщо не брати до уваги дану ситуацію, банк мене цілком влаштовує, в нього дуже зручний мобільний додаток і я б хотіла продовжити співпрацю з банком.
PUMB 30 квітня 2025, 9:32
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого Банку. Ми бажаємо у всьому розібратися. Невдовзі повернемось до Вас зі зворотним зв'язком.
PUMB 26 травня 2025, 14:37
Вітаємо! З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Войко Наталия 29 квітня 2025, 5:43
Відділення за адресою: Київ, вул. Деревлянська, 8
Відділення за адресою: Київ, вулиця Деревлянська, 8
С 26.04.2025 «АТ-БАНК ПУМБ» заблокував мій рахунок і додаток та не попередив за якої причини.

Після мого звернення до банку, мені пояснили, що заблокували по причині отримання суми 7 120 грн, за повернення проплати в інтернет магазині на сайте rezina-diski.com.ua.
14/04/22 я замовила резину на 2 колеса та оплатила на карту продавця 7170 грн, чекала тиждень, але замовленя так і не прийшло, хоча на мої дзвінки відповідали і обіцяли відправити.
Прочитав відгуки на цей магазин я була в шоці. Зателефонувала продавцю Дмитру, на щастя він взяв слухавку, поділилася своїми переживаннями і він пообіцяв в найближчий понеділок відправити, скаржився, що місто під обстрілами й відділення не працює, але я шини так і не отримала і попросила повернути мені кошти, або я подам заяву в Кіберполіцію.
21.04.25 продавець гроші мені повернув на мою картку ПУМБ, з якої я проплачувала шини в сумі 7120 грн, 50 грн не доплатив.
Після цього я купила шину в іншому магазині rezina CC і оплатила з тієї ж картки.
С 26.04.2025 я побачила, що не можу зайти в додаток ПУМБ, після звернення написала 2 заяви голові правління Черненко С. П., але відповіді так і не отримала. Менеджер обіцяла подзвонити, але ніхто так і не подзвонив. Я вже не знаю до кого звертатися, щоб прискорити розблокування картки.

Не рекомендую даний банк
PUMB 29 квітня 2025, 9:37
Вітаємо! Нам дуже прикро, що Ви отримали негативні емоції. Ми перевіримо дану ситуацію та невдовзі надамо Вам зворотний зв'язок.
vo7sh 26 квітня 2025, 14:15
Ці карти. 5355 2800 4496 0217. 5355 2800 3527 9742. 5355 2800 4534 2175. 5355 2800 4495 1356. 5355 2800 4500 5855. 5355 2800 4519 0210… 5355 2800 4475 1822.5355 2800 4506 6477. 5355 2800 2507 5332. використовує сайт https://mi-unlock.tech/, для обману людей
PUMB 26 квітня 2025, 15:59
Вітаємо! Дякуємо, що повідомили про даний випадок. Ми уже зафіксували Ваше звернення та передали його в роботу відповідального підрозділу нашого банку. Просимо додатково зателефонувати на гарячу лінію нашого банку для отримання консультації щодо подальших дій. Номери телефонів:

+38 044 290 7 290

+38 096 290 7 290

+38 050 290 7 290

+38 093 290 7 290
tanya034 22 квітня 2025, 14:50
Ті, хто робить покупки на Шафі або продає речі, будьте обережні з Безпечною оплатою вона зовсім не безпечна. Платформа або банк утримують гроші, не переводять їх користувачам, звинувачуючи один одного. Підтримка Шафи каже, що тільки спеціально навчені працівники в ПУМБ можуть працювати з платежами в ручному режимі і не більше 20 на добу транзакцій. ПУМБ відповідає, що вони брешуть, що вони провели перевірку з іх боку все чисто. Так хто правий? Розберіться в ситуації. Сотні відгуків, що десь між банком і шафою зависли гроші, і ніхто не знає, де вони і коли дійдуть. Деякі уже півроку чекають на повернення.
23 квітня 2025, 9:21
Вітаємо! Ми вже розпочали перевірку ситуації, що склалася. Щойно отримаємо результати, обов’язково надамо Вам зворотний зв’язок.

Щиро вдячні за Ваше розуміння!
PUMB 15 травня 2025, 20:19
Вітаємо!

Банк не може зарахувати кошти лише по зверненню користувача до банку по платежам від торгівельної точки ТОВ «УАПРОМ» (Bigl.ua, Рrom.ua, Shafa.ua).
Оскільки Ви змінили номер карти, Вам необхідно повідомити про це торгівельну точку.
ТОВ «УАПРОМ» направить на нас офіційний лист, щодо зарахування конкретного платежу на нову карту. Після чого Вам надійдуть кошти.

У випадку, якщо Вам не відбулось зарахування платежу по угоді з торгівельною точкою, необхідно уточнити в службі підтримки сервісу, № вихідного листа, який був відправлений до банку, для того щоб ми могли перевірити чи надходив цей лист, та допомогти в зарахуванні коштів.

У випадку, якщо лист до банку не надходив то зарахування коштів не можливе без відповідного звернення торгівельної точки.
Мінфін
Відповідь адміністратора
25 квітня 2025, 9:23
Відгук зарахований (на 25.04.2025).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
akopyants 17 квітня 2025, 22:14
03.04. дружина робила переказ зі своєї валютної картки ПУМБ на мій рахунок пейпал. Платіж пройшов, кошти я отримав, начебто все ОК. Проте наступного дня на її рахунку аналогічна сума блокується повторно. Підтримка ПУМБ пояснити нічого не може, то почекайте 3−5 робочіх днів, то до 17-го, то 30 днів. Підтримка пейпал, розглянувши виписки, рекомендувала звернутися в службу підтримки банку для уточнення можливості відміни додаткового списання. Підтримка ПУМБ, в свою чергу, не може взагалі нічого внятного прокоментувати, окрім «чергової «фрази почекайте. Сформувати навіть квитанцію «немає технічної можливості» (цитата від підтримки). Сподіваюсь через цей ресурс вдасться пришвидшити вирішення питання, але рівень компетенції підтримки занурює у сумні роздуми. Нажаль.
18 квітня 2025, 10:07
Вітаємо!

Шкодуємо, що в Вас виникло негативне враження про роботу нашого Банку. Ми бажаємо у всьому розібратися, саме тому, просимо Вашу дружину звернутись до нас в приватні повідомлення.

Вдячні за розуміння!
Роман Добрый 14 квітня 2025, 17:02
С 05.03.2025 моя карта и мой счет в «АТ-БАНК ПУМБ» заблокированы по нескольким причинам.

Причина первая — банк потребовал подтвердить источник моих доходов в связи с запросом от НБУ, так как мною был проведён оборот более чем в 140 000 грн за месяц.

Вторая причина — опротестование ненадлежащего платежа.

По первой причине банку было предоставлено полное разъяснение о происхождении средств по моим картам и счетам. Банк принял все документы и разблокировал карту.

По второй причине банку также было представлено доказательство по операциям в размере 19 000 грн (получены 03.03.2025) и 7 000 грн (получены 04.03.2025). Данные средства были получены за счёт продажи криптоактивов в виде USDT. Я предоставил банку скриншот ордера, где указаны мои реквизиты на получение средств, номер ордера, сумма получения в грн и сумма отправки в USDT покупателю. Также банку были предоставлены PDF-квитанции по данным платежам, полученным от отправителя средств.

Банк, ссылаясь на пункт 17 статьи 86 Закона Украины «Про платіжні послуги», имеет право удерживать средства до 30 календарных дней. Банк нарушает закон и не даёт возможности воспользоваться средствами; заявлений на меня в полицию или киберполицию на 14.04.2025 нет.

Не рекомендую данный банк для сотрудничества.
PUMB 14 квітня 2025, 19:39

PUMB 15 квітня 2025, 12:06
120307qazx 9 квітня 2025, 18:45
В грудні місяці 2024 року як юридична особа отримали в Харьківському філіалі пумбанка аграрний кредит на купівлю сівалки у вітчизняного виробника. Для того щоб отримати кредит керівник відділу по агрокредитуванню з міста Харьків попросила з рахунка нашого підприємства в Приватбанку сплатити аванс 600 000 гривнів на рахунок завода виробника сівалки. Після оплати аванса, ПУМБ БАНК видав кредит нашому підприємству на 1 300 000 гривнів. В лютому 2025 року після того, як завод поставив на наше підприємство сівалку ми звернулися в Харьківське віділеня ПУМБ БАНКА спеціаліст Юлія з питанням прийняти від нашого підприємства документи на 25% державну компенсацію за куплену техніку. Нам повідомила спеціаліст що пумб банк документи не приймає до квітня. В квітні ми звернулися вдруге в пумб банк але отримали ВІДМОВУ прийняти документи на держкомпенсацію мотивуючи тим, що за сівалку наше підприємство провела оплату з 2 рахунків в Приватбанку і Пумбанку! На наше зауваження, що відмова незаконна і ми оплатили аванс з рахунку приватбанка так як ще не був відкритий кредитний рахунок в пумбанку, також відмова незаконна згідно постанови кабміну, працівник банку відповіла що такова практика з в 2024 року ПУМБАНКА, а якщо хочете отримати компенсацію за вітчизняну техніку платіть 100% з рахунка ПУМБ банка! Шановні аграрії звертаю вашу увагу при отриманні кредиту обходьте стороною пумб банк в Харькові і нетільки. Працівники кредитного віділеня некваліфіковані, наприклад документи по агрокредитуванню були оформлені в грудні і а в січні вже після підписання ми повторно переоформлювали документи бо працівники пумб банку помилку зробили перед Новим роком, за 20 років досвіду юридичного кредитування вперше попали в таку ситуацію коли ПУМБ банк ВІДМОВИВСЯ ПРИЙНЯТИ ДОКУМЕНТИ ВІД ЮРИДИЧНОГО КЛІЄНТА ???
9 квітня 2025, 21:06
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми бажаємо все перевірити та розібратись в ситуації, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
Проблема вирішена
Аліна Ярмоленко 8 квітня 2025, 18:44
Вирішила я вперше скористатись новою функцією «Крамниці кешбеків». Зробила все чітко як описано в умовах, де було написано що просто натиснути «Перейти» з обраного магазину в додатку Пумб і оформити замовлення на сторінці, що відкрилась. Все зробила згідно умов. Але ніякого кешбеку не з’явилось в очікуванні. На що мені в підтримці відповіли що ЗА УМОВАМИ ПОТРІБНО БУЛО НА САЙТІ ЯКИЙ ВІДКРИВСЯ ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ, А Я ОФОРМИЛА В ДОДАТКУ ЩО ВІДКРИВСЯ І ТРЕБА БУЛО ЙОГО ВИДАЛИТИ ПЕРЕД ОФОРМЛЕННЯМ. Коли я сказала що це технічна помилка і мені повинні цей кешбек компенсувати, сказали що нічим допомогти не можуть. Ось так і користуйтесь новими функціями… Ще старі не можуть ніяк налаштувати правильно, а вже й непрацюючі нові додають. Шкода що тут не можна скрін прикріпити з умовами які прописані в додатку і з тими, які мені написали підтримка. Розчарована таким ставленням до мене як до клієнта-ветерана, ще й такими новинками непрацюючими.
PUMB 8 квітня 2025, 20:01

PUMB 11 квітня 2025, 11:36
Вітаємо!

Ми детально перевірили надану у відгуку інформацію та хочемо повідомити, що кешбек було донараховано.

Перепрошуємо за тимчасові незручності!

Сергій Шльомич 8 квітня 2025, 13:03
Власник даної карти взяв оплату за товар, товар не надіслав та заблокував.
PUMB 8 квітня 2025, 13:22
svladyslav 7 квітня 2025, 13:17
Нещодавно став клієнтом банку, вперше поповнив свою дебетову картку в ТСО EasyPay готівкою, списалась комісія 1%. Як виявилось, якщо поповнювати кредитну картку, то комісії не буде, а якщо дебетову через той самий термінал, то буде комісія 1%. Якось нелогічно, що для того, щоб я оплачував їхньою карткою і власними коштами, то потрібно заплатити комісію 1%… В підтримці відмовились компенсувати розмір комісії навіть в якості лояльності за перше поповнення. Не рекомендую даний банк для використання власних коштів
PUMB 7 квітня 2025, 14:58
Вітаємо!
Нам прикро, що Ви маєте негативні емоції. Тарифи по продуктах банку у відкритому доступі для всіх клієнтів. Також, в разі змін щодо суми комісії ми завжди попереджаємо та сповіщаємо у застосунку та на сайті.
Будемо вдячні за розуміння!
spraved 30 березня 2025, 19:37
Столкнулся с мошенниками которые просят предоплату по дружески, карта — 5355 2802 2051 0562 — представляется как Гаманець Андрій Олександрович. Павлоград, Живе біля відділення нової почти № 4. Пожалуйста сотрудники банка обратите внимания, на эту карту!
PUMB 30 березня 2025, 22:30
Вітаємо!
Дякуємо, що сповістили про даний випадок. Ми вже передали дані нашого клієнта до відділу протидії шахрайству. Рекомендуємо Вам сформувати заяву про шахрайство, якщо вже є потерпілі від даного шахрая на сайті Кіберполіції та зателефонувати за номерами нижче, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
krujik1990 28 березня 2025, 15:33
Ровно год назад ПУМБ заблокировал мой счет с суммой в 48000грн по неизвестным причинам, и спустя полгода вообще кабинет удалили мой. Деньги не дают вывести ни в какую и никуда, даже *** Ощадбанк сделал Видеоидентификацию для людей, а вам позорище. Можно ли с Польши дать доверенность с переводом на Украинский язык человеку доверенному в Киеве чтобы он смог забрать мои деньги в вашем позорном банке?
PUMB 28 березня 2025, 16:46
Вітаємо!
Нам шкода, що Ви маєте негативний досвід співпраці з нами.
Так, Ви можете оформити довіреність за кордоном та надати її довіреній особі для закриття рахунку та отримання власних коштів (це обовʼязково має бути вказано у довіреності).
PavloP 28 березня 2025, 11:37
При закритті рахунків банк не віддає кошти без комісії в 1,5 відсотки.
рекет на рівному місці
PUMB 28 березня 2025, 13:11
Вітаємо! Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
PUMB 7 квітня 2025, 15:35
Вітаємо!

Ми перевірили ситуацію, що описали у відгуку. У відділенні співробітники надавали інформацію згідно діючих процесів та комунікацій банку. Після припинення спрівпраці, з рахунку можна вивести кошти через відділення за затвердженим тарифом на переказ коштів. Просимо звернутись до найближчого відділення аби продовжити процес виведення коштів та закриття рахунків.

Будемо вдячні за розуміння!
8Mukola8 28 березня 2025, 11:15
Pumb
Dmytro Andriyovych Yanyuk
5355 2800 4496 9028 мошенік
PUMB 28 березня 2025, 13:10
Вітаємо! Дякуємо, що сповістили про даний випадок. Ми вже передали дані нашого клієнта до відділу протидії шахрайству. Рекомендуємо Вам сформувати заяву про шахрайство на сайті Кіберполіції та зателефонувати за номерами нижче, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
Julianna7 27 березня 2025, 19:36
Є операції, які проводяться з комісією банку, тільки ця комісія знімається з вас не одразу, а на завтра, тому, якщо на рахунку маленький залишок, то на ранок вже будете в мінусі.
Постійні проблеми з нарахуванням кешбеків, їх потрібно постійно перевіряти, вже тричі телефонувала до служби підтримки за 15 грн неправильно нараханованого кешбеку. Ситуацію виправили, але зайняло багато часу
PUMB 27 березня 2025, 22:39
Вітаємо!
Розуміємо, що затримки у списанні комісій можуть викликати незручності, особливо якщо залишок на рахунку невеликий. Ми працюємо над тим, щоб удосконалити ці процеси для наших клієнтів. Додатково рекомендуємо враховувати залишок коштів, суму переказу та комісії під час здійснення операцій, аби уникнути ситуації, коли баланс має мінусовий показник.
Перепрошуємо, що Вам довелося звертатися до підтримки та витрачати особистий час для зарахування кешбеку. Ми постійно вдосконалюємо систему нарахувань і врахуємо Ваш зворотний зв’язок, щоб зробити її більш точною та зручною.
Дякуємо, що користуєтеся нашими послугами!
Yaroslavkh 26 березня 2025, 18:31
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 34
20 березня 2025 року мені Пумб обмежив рахунки на видаткові операції. У той же день я вирушив у відділення на вулиці васильківська 34. Я попросив надати реквізити рахунку для того, щоб закрити свій кредит у пумб і закрити свій рахунок (доступ у особистий кабінет пумб теж заблокував).

Мені сказали, що подзвонять до 25 березня і скажуть реквізити та суму. Ніхто не зателефонував. 26 березня я прийшов у це відділення і тільки тоді зміг закрити свій кредит. Оператор сказала, що більше нічого не винен. Але мені потрібно було ще закрити свій рахунок на що я отримав ВІДМОВУ. тому що у мене заблоковано обліковий запис.

Шановний пумбі, я хочу розірвати стосунки з вами в односторонньому порядку. Повплівайте на своїх менеджерів і дайте мені можливість закрити свій рахунок.
PUMB 26 березня 2025, 21:02
Вітаємо!
Нам прикро, що у Вас склався негативний досвід співпраці з нами, але закрити рахунок, на який накладено обмеження неможливо до моменту, поки ці обмеження не будуть зняті, або банк не відмовить клієнтові у співпраці в індивідуальному порядку.
З урахуванням вище зазначеної інформації, якщо Ви не бажаєте знімати обмеження, а бажаєте завершити співпрацю — необхідно очікувати на рішення банку з приводу ситуації, що у Вас склалася. Терміни щодо отримання відмови у співпраці відсутні, оскільки ситуація кожного клієнта розглядається банком в індивідуальному порядку.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝